Рецепт Пиріг «Garmoška»

Рецепт Пиріг «Garmoška»
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пиріг "; Гармошка" зачаровує своїми формою і смаком. У ці новорічні свята мені захотілося додати в нього лимонно-гостру нотку імбиру, теплий аромат кориці, родзинки і кедрові горішки. почаювати?

опис приготування:

рецепт, як приготувати пиріг "; Гармошка" підійде для людей, яким подобається красива фігурна випічка. Складного плетіння тут немає, все досить просто, а результат заворожує. Готовий пиріг дуже зручно відривати по скибочці. Можна поекспериментувати з начинками і додавати ваші улюблені спеції і пахощі. Приємних вам клопоту на кухні!

  • молоко— 100 мілілітрів(тепле)
  • дріжджі свіжі— 10 грам
  • цукор— 2 Ст. ложки(+ 1ст.л. для посыпки)
  • яйце— 1 штука
  • Вершкове масло— 40 грам(+10 г для мастила)
  • борошно— 250 грам
  • обкладинка— 1/2 чайних ложки
  • Ізюм— 1/2 склянки
  • Корінь імбиру свіжий— 1 Чайна ложка(1 см)
  • горіхи кедрові— 1/2 склянки
  • сіль— 1 щіпка
Пиріг Підготуйте необхідні інгредієнти: просійте борошно, масло вершкове розтопіть, імбир подрібніть, родзинки залийте окропом на 20 хвилин і відкиньте на сито.
дріжджі і 1 ст.л. цукру розведіть в теплому молоці. відставте на 10-15 хвилин в теплому місці до появи пінної шапочки.
просійте борошно, зробіть в ній поглиблення, додайте цукор, яйце, дріжджовий коктейль і сіль. замісити тісто, яка не буде липнути до рук. Помістіть тісто в ємність, змащену маслом, накрийте і поставте в тепле місце для бродіння на 1-1,5 годину.

Пиріг Тісто збільшилася вдвічі, ямка при натисканні пальцем не затягується.

Пиріг розділити тісто 2 частини. Одну розкачати в тонкий пласт і змастіть розтопленим маслом, посипте 1 ç.l. цукру, корицею і кедровими горішками. Розріжте на кілька смужок.

Пиріг Складіть смужки один на одного і розріжте поперек на нерівні квадратики.

Пиріг Також вступите і з імбирної начинкою. Змастіть пласт маслом, посипте цукром, подрібненим імбиром і родзинками.

Пиріг прямокутну форму (26х10) змастіть маслом. Викладіть отримані заготовки в форму.
Накрийте форму плівкою, змащеній маслом, і залиште підходити в теплому місці на 45 хвилин.

Пиріг Духовку розігрійте до 180 градусів. Змастіть верх підійшла "; гармошки" маслом, присипте за бажанням цукром з корицею. випікайте пиріг 25-30 хвилин, орієнтуючись по своїй духовці.

Пиріг Остудіть готовий пиріг спочатку трохи в формі, а потім на решітці. Можна подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Торт «машинка» з мастики

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...