Рецепт Пиріг «Garmoška»
Пиріг "; Гармошка" зачаровує своїми формою і смаком. У ці новорічні свята мені захотілося додати в нього лимонно-гостру нотку імбиру, теплий аромат кориці, родзинки і кедрові горішки. почаювати?
опис приготування:
рецепт, як приготувати пиріг "; Гармошка" підійде для людей, яким подобається красива фігурна випічка. Складного плетіння тут немає, все досить просто, а результат заворожує. Готовий пиріг дуже зручно відривати по скибочці. Можна поекспериментувати з начинками і додавати ваші улюблені спеції і пахощі. Приємних вам клопоту на кухні!
- молоко— 100 мілілітрів(тепле)
- дріжджі свіжі— 10 грам
- цукор— 2 Ст. ложки(+ 1ст.л. для посыпки)
- яйце— 1 штука
- Вершкове масло— 40 грам(+10 г для мастила)
- борошно— 250 грам
- обкладинка— 1/2 чайних ложки
- Ізюм— 1/2 склянки
- Корінь імбиру свіжий— 1 Чайна ложка(1 см)
- горіхи кедрові— 1/2 склянки
- сіль— 1 щіпка
дріжджі і 1 ст.л. цукру розведіть в теплому молоці. відставте на 10-15 хвилин в теплому місці до появи пінної шапочки.
просійте борошно, зробіть в ній поглиблення, додайте цукор, яйце, дріжджовий коктейль і сіль. замісити тісто, яка не буде липнути до рук. Помістіть тісто в ємність, змащену маслом, накрийте і поставте в тепле місце для бродіння на 1-1,5 годину.
Тісто збільшилася вдвічі, ямка при натисканні пальцем не затягується.
розділити тісто 2 частини. Одну розкачати в тонкий пласт і змастіть розтопленим маслом, посипте 1 ç.l. цукру, корицею і кедровими горішками. Розріжте на кілька смужок.
Складіть смужки один на одного і розріжте поперек на нерівні квадратики.
Також вступите і з імбирної начинкою. Змастіть пласт маслом, посипте цукром, подрібненим імбиром і родзинками.
прямокутну форму (26х10) змастіть маслом. Викладіть отримані заготовки в форму.
Накрийте форму плівкою, змащеній маслом, і залиште підходити в теплому місці на 45 хвилин.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Змастіть верх підійшла "; гармошки" маслом, присипте за бажанням цукром з корицею. випікайте пиріг 25-30 хвилин, орієнтуючись по своїй духовці.
Остудіть готовий пиріг спочатку трохи в формі, а потім на решітці. Можна подавати до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Торт «машинка» з мастики
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...