Рецепт Пікантна індичка з ароматний кускус
Яскраве і екзотичну страву відмінно підійде до вечері або прикрасить собою сімейне торжество. А готується все легко і просто. запам'ятовуйте!
опис приготування:
Кускус дуже зручний як гарнір. Ця крупа відмінно приймає будь-які добавки - від гострих до солодких - і гармонує з безліччю ароматів. Використання обмежене лише вашою фантазією!
- індичка— 3 штуки(голень или плечевая часть)
- суміш прянощів— 2 Ст. ложки
- паприка— 1 Чайна ложка(копчена)
- масло рослинне— 2 Ст. ложки
- цукровий сироп— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка(неповна)
- цибуля-пористий— 1/2 штуки(біла частина)
- яблуко— 1 штука
- кукурудза— 1 Склянка(консервована)
- горіхи— 1/2 склянки(арахіс, мигдаль, фундук або кешью)
- лимон— 1/2 штуки(невеликий)
- кускус— 1,5 склянки
Промойте и хорошо обсушите куски индейки. Хорошенько натрите мясо пряной смесью, уложите в чашу мультиварки.
запікайте при 120 градусах , переворачивая и подрумянивая со всех сторон. Затем плесните пару ложек кипятка и тушите полчаса или пока мясо не станет мягким.
Выньте индейку и заверните ее в фольгу. Сохраните горячей.
Нарежьте яблоки некрупными кусочками, а цибуля-порей - кільцями.
Выложите в оставшуюся в мультиварке жидкость от тушения, полейте лимонным соком и добавьте натертую свежую цедру. Тушіте 3 хвилини.
Добавьте орехи и кукурузу. Гасіть ще 3 хвилини.
всипте кускус, перемішайте. При необходимости добавьте немного кипятка, кускус должен быть хорошо увлажнен, но лишней жидкости не должно быть много. Немного посолите и еще раз перемешайте. Поставьте мультиварку в режим сохранения тепла на 10 хвилин, чтобы кускус хорошо распарился.
Подавайте индейку с кускусом и ломтиками лимона.
Подібні рецепти
Кускус рецепт на арабській мові
Рецепт приготування пікантного овочевого страви з помідорами і селерою. кількість порцій: 3 томатний сік— 1 штука обкладинка— 1 Чайна ложка(мелена ) червоне вино— 1 штука сухарі— 50 грам Мал— 1 штука(білий) помідори— 400 грам петрушка— 4 чайних ложки селера— 1 штука часник— 3 зубчики чилі— 2 шт...
Пікантна закуска з шампіньйонів
Ніжна і пікантна грибна закуска на святковий стіл унікальна тим, що готується з індійськими приправами: куркумою і перцем чилі. Також я додаю в неї орегано і часник. Спробуйте. опис приготування: Рецепт грибної закуски розповіла мені моя подруга, яка обожнює гострі і пікантні страви, сама прид...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...