Рецепт Піца з шинкою і аругула

Рецепт Піца з шинкою і аругула
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування піци з шинкою, сиром Моцарелла, Parmezanom і aruguloy.

опис приготування:

Увага: для приготування даної піци використовується лише 1/3 зробленого тесту. Час, що залишився тісто використовуйте для приготування іншої піци.

  • сухих дріжджів— 1 Чайна ложка
  • борошна— 4 склянки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • Для начинки: оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • джему або варення з інжиру— 4 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • сиру моцарелла— 360 грам
  • шинки— 180 грам
  • пучок аругули— 1 штука
Піца з шинкою і аругула - фото крок 1 1. Насипати дріжджі в 1/2 чашки теплої води. Змішати в мисці борошно і сіль. Додати оливкове масло і збити міксером на низькій швидкості до однорідної консистенції. Далі влити дріжджову суміш і перемішати. Окрему миску змастити оливковою олією. Сформувати з тіста кулю. Помістити в миску, обваляти в олії, щільно накрити поліетиленовою плівкою і дати підійти протягом години. Використовувати тісто відразу або зберігати в холодильнику до необхідності. Тісто можна приготувати заздалегідь за добу або 3-4 дня.

Піца з шинкою і аругула - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати Моцареллу тонкими скибочками. Тонко нарізати шинку. розкачати 1/3 приготованого тесту як можна тонко. Викласти на великому аркуші випічки. Злегка змастити оливковою олією і посипати сіллю. Викласти інжировим джем по всій поверхні тіста. Посипати злегка сіллю.

Піца з шинкою і аругула - фото крок 3 3. Покласти шматочки Моцарелли по всій поверхні. Посипати сіллю і перцем. Випікати піцу від 12 до 15 хвилин, до золотисто-коричневого кольору .

Піца з шинкою і аругула - фото крок 4 4. Прибрати з духовки і відразу ж розкласти шинку по всій поверхні піци. Перед подачею посипати аругула і пармезаном. Нарізати на скибочки і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула

Домашня паста з соусом Альфредо

Рецепт приготування легкого і корисного салату зі шматочками апельсинів, смаженої буряком і аругула. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Обернути буряк щільно в алюмінієву фольгу і викласти на аркуші для випічки. випікати від 45 до 50 хвилин. коли охолоне, видалити шкірку і н...

Піца з руколою і шинкою

Піца з руколою і шинкою

Рецепт приготування піци з руколою і шинкою (Піца з брезаолу і руколою) опис приготування: Розігрійте духовку до 260 ° С. тісто, раскатанное в млинець зверху полити 2-3 ст.л. оливкового масла і запікати в духовці приблизно 25 хвилин, піца повинна залишитися м'якою і світлою. Коли піца готова, ...

Піца з шинкою і помідорами

Піца з шинкою і помідорами

Піца з шинкою і помідорами обов'язково наявний в меню будь-якої поважаючої себе піцерії. Рецепт досить простий, але піца виходить просто чарівно смачною. опис приготування: Піца з шинкою і помідорами — це одна з найпопулярніших видів піци як в Італії, так і за її межами. власне, готується вона...

Піца з сиром і шинкою

Піца з сиром і шинкою

На сніданок, в якості ситного перекусу або навіть замість основного хочу запропонувати вам це класне блюдо. покажу, як приготувати піцу з сиром і шинкою, шпинатом і яйцем. оригінально, згодні? опис приготування: Так як це варіант на швидку руку, ми використовуємо готове дріжджове тісто, а соус...

Піца з шинкою і печерицями

Піца з шинкою і печерицями

Піца з шинкою і печерицями — чудова домашня закуска "; на швидку руку ";. При наявності заготовки для піци процес приготування перетворюється на формальність, впорається навіть недосвідчений кухар! опис приготування: Приготуємо піцу з шинкою і печерицями в домашніх умовах. Заготівлю для піци з...