Рецепт Мушлі фаршировані

Рецепт Мушлі фаршировані
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
мушлі, фаршировані м'ясним фаршем, - традиційний варіант приготування цього виду італійської пасти. ознайомтеся, як приготувати фаршировані черепашки. Блюдо дуже просте в приготуванні!

опис приготування:

Начинку для фарширування черепашок краще вибирати свинячий, щоб в ньому містився природний жир, який зробить блюдо соковитим. Але можна приготувати конкільоні і з курячим фаршем, а також фаршем з телятини, додавши додатково трохи вершкового масла. Таке блюдо відмінно підійде навіть для якогось урочистої вечері, бо виглядає воно дуже ефектно.


  • Курячі грудки— 2 штуки
  • Макаронні вироби— 400 грам
  • Цибуля зелена— 1 пучок
  • часник— 2 зубчики
  • шпинат— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Томатний соус— 200 грам
  • сир твердий— 100 грам
мушлі фаршировані - фото крок 1 Посоліть і поперчіть курячі грудки, запечіть їх у духовці (180 градусів) до готовності, приблизно 20 -25 хвилин.

мушлі фаршировані - фото крок 2 У підсоленій воді відваріть макаронні вироби у вигляді черепашок, приблизно 12 хвилин.

мушлі фаршировані - фото крок 3 Відкиньте макарони на дуршлак, промийте холодною водою і дайте стекти.

мушлі фаршировані - фото крок 4 подрібніть курку, додайте цибулю, часник і шпинат, все перемішайте.

мушлі фаршировані - фото крок 5 На дно дека розкладіть черепашки, наповніть їх м'ясною начинкою. Залийте макарони томатним соусом.

мушлі фаршировані - фото крок 6 Зверху натріть сир, випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, 10-14 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Мушлі, фаршировані сиром

Фаршировані макарони «мушлі» з сиром і шпинатом

макаронні вироби, сир і соус - класичне поєднання, яке підкорило безліч людей. Це просто зобов'язана бути смачно! Тим більше, коли в гру вступає оригінальний рецепт. Ви точно повинні це спробувати! опис приготування: У цій страві взяті звичні поєднання, але виглядають вони зовсім по-іншому. Та...

Помідори фаршировані грибами

Помідори фаршировані грибами

Ця страва стане відмінною закускою для святкового столу. Начиняти помідори можна по-різному: грибами, куркою, сиром або овочами. Їх можна подавати з вареними інгредієнтами або запікати. опис приготування: Помідори завжди добре поєднуються з грибами або сиром. Якщо ви приготуєте помідори фаршир...

Пікантні фаршировані яйця

Пікантні фаршировані яйця

Ця страва просте, незмінно смачне і не набридає ніколи. Підійде воно на будь-який святковий стіл: на Пасху, Новий рік, день народження, і просто, на недільний обід для всієї родини. опис приготування: Простий рецепт фаршированих яєць: 1. Яйця варити круто, помістити в холодну воду,щоб охололи ...

Помідори, фаршировані бринзою, пекучим перцем і шпинатом

Помідори, фаршировані бринзою, пекучим перцем і шпинатом

Закуска для любителів гострого! Помідори будемо фарширувати насиченою за смаком і запахом начинкою. Овеча бринза з часником і пекучим перцем добре поєднується, а шпинат з помідором трохи пом'якшують смак. опис приготування: Для закуски вибираємо помідори невеликого розміру, можна використовува...

Помідори, фаршировані фаршем і грибами

Помідори, фаршировані фаршем і грибами

такі помідори, фаршировані фаршем і грибами в домашніх умовах, готуються швидко. А сама закуска виходить смачна і ситна, так що і вам, і вашим домочадцям має сподобається! спробуємо? опис приготування: Хочу з вами поділитися простим рецептом помідорів, фаршированих фаршем і грибами, він прости...