Рецепт Lynx в Індії

Рецепт Lynx в Індії
Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв.
Якщо вам належить готувати на вечерю красиве, але пісне блюдо, то придивіться до рецептом рису по-індійськи. Страву можна подати з овочами або доповнити сиром, для любителів поситнее - з м'ясом.


опис приготування:

Перед вами рецепт, який допоможе освоїти технологію того, як приготувати рис по-індійськи. Зазвичай для такої страви краще брати басматі, але в принципі длінозерністий інших марок теж підійде. Але індійський басматі відрізняється особливим ароматом. В результаті приготування рис повинен бути розсипчастим, тому особлива увага приділяється тому, як його треба промити і потім підготувати до подальшої варінні. Піджарку можна виконувати на вершковому, топленому маслі (або використовувати рослинне).

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • Вершкове масло— 50 грам(або рослинне)
  • каррі— 3 чайних ложки
  • сіль— За смаком
Lynx в Індії - фото крок 1 1. Рис гарненько промийте в мисці з холодною водою. воду міняйте 5-7 раз, поки рис не перестане виділяти крохмаль і вода не стане прозорою. Потім рис сполосніть чистою водою. У посуд з рисом налийте холодну воду, залиште так від 30 хвилин 1 годину. Після цього рис відкиньте на друшляк, щоб позбутися від зайвої рідини.

Lynx в Індії - фото крок 2 2. Підготуйте цибулю та моркву. Очистіть їх і наріжте на дрібні кубики. Потім розігрійте вершкове масло в каструлі з антипригарним покриттям. Викладіть цибулю і моркву. обсмажте.

Lynx в Індії - фото крок 3 3. Коли овочі злегка потім, всипте каррі з розрахунку 1 чайна ложка на 100 грам рису (або на власний смак). Перемішайте і потім на вогні овочі разом з каррі.

Lynx в Індії - фото крок 4 4. Тепер з'єднайте вологий рис з піджаркою безпосередньо в каструльці. Дайте кілька хвилин, щоб рис просочився ароматом спецій і овочів.

Lynx в Індії - фото крок 5 5. закип'ятіть воду, дотримуючись пропорцію: з 1 склянку рису - 1,5 склянки води. солона вода. Потім залийте просочився рис киплячою солоною водою.

Lynx в Індії - фото крок 6 6. Тепер накрийте кришкою каструлю і зробіть слабкий вогонь. варіть рис 10 хвилин, не піднімаючи кришки і не перемішуючи. Потім вимкніть вогонь і залиште рис настоюватися з каррі протягом півгодини (якомога більше). Після закінчення зазначеного часу рис настоявся. Тепер відкрийте кришку і перемішайте рис. Можна подавати його до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Lynx по-китайськи

Lynx іспанською мовою

В якості основного гарячого блюда або ситного гарніру до м'ясних і рибних страв я хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати рис по-китайськи. Це практично класика китайської кухні. опис приготування: Рекомендую подавати це блюдо гарячим, відразу після приготування, прикрасивши подрібненою ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...