Рецепт Житнє печиво Акордеон

Рецепт Житнє печиво Акордеон
Кількість порцій: 24 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування житніх рулетиков у вигляді акордеона. Оригінальна і смачне печиво.

опис приготування:

У мисці розчинити дріжджі в воді. Додати молоко, потоку, 2 столові ложки вершкового масла, цукор і 1 столову ложку солі. Додати 2 склянки борошна; збити до отримання однорідної маси. Додати житнє борошно і досить залишилася пшеничного борошна, щоб сформувати м'яке тісто.

Викласти тісто на посипану борошном поверхню; місити, поки воно не стане гладким і пружним, близько 6-8 хвилин. Покласти в змащену маслом миску, повернув 1 раз, щоб змастити зверху. Залиште тісто на 20 хвилин.

Розділіть тісто на чотири частини. На злегка посипаною борошном поверхні, розкачайте кожну частину в прямокутник. Помазати маслом, що залишилося. Тупим краєм ножа, зробити складки в тесті, починаючи з короткої сторони. Складіть тісто у вигляді акордеона уздовж ліній складок. Розрізати складене тісто на невеликі шматочки.

Покласти кожен шматок в змащену форму. помазати маслом. Накрити поліетиленовою плівкою. Поставити в холодильник на 4-24 годину.

Коли все буде готово для випічки, розкрити і дати постояти при кімнатній температурі близько 10 хвилин. У маленькій мисці збити яєчний білок; намазати тісто. Посипати тмином і сіллю, що залишилася. Випікати при температурі 375 градусов по Фаренгейту (190 З) 20-25 хвилин або до злегка коричневого кольору.


  • пачки сухих дрожжей— 2 штуки
  • теплої води— 1/2 склянки
  • теплого молока— 11/2 склянки
  • фрак— 1/4 склянки
  • розм'якшеного вершкового масла або маргарину— 4 Ст. ложки
  • цукру— 1 Ст. ложка
  • солі— 31/2 чайних ложки
  • борошна— 3 склянки
  • житнього борошна— 21/2 склянки
  • яєчний білок— 1 штука
  • кмину— 2 чайних ложки(рослинна олія )
У мисці розчинити дріжджі в воді. Додати молоко, потоку, 2 столові ложки вершкового масла, цукор і 1 столову ложку солі. Додати 2 склянки борошна; збити до отримання однорідної маси. Додати житнє борошно і досить залишилася пшеничного борошна, щоб сформувати м'яке тісто.

Викласти тісто на посипану борошном поверхню; місити, поки воно не стане гладким і пружним, близько 6-8 хвилин. Покласти в змащену маслом миску, повернув 1 раз, щоб змастити зверху. Залиште тісто на 20 хвилин.

Розділіть тісто на чотири частини. На злегка посипаною борошном поверхні, розкачайте кожну частину в прямокутник. Помазати маслом, що залишилося. Тупим краєм ножа, зробити складки в тесті, починаючи з короткої сторони. Складіть тісто у вигляді акордеона уздовж ліній складок. Розрізати складене тісто на невеликі шматочки.

Покласти кожен шматок в змащену форму. помазати маслом. Накрити поліетиленовою плівкою. Поставити в холодильник на 4-24 годину.

Коли все буде готово для випічки, розкрити і дати постояти при кімнатній температурі близько 10 хвилин. У маленькій мисці збити яєчний білок; намазати тісто. Посипати тмином і сіллю, що залишилася. Випікати при температурі 375 градусов по Фаренгейту (190 З) 20-25 хвилин або до злегка коричневого кольору.


Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Торт «акордеон»

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...