Рецепт Сацебели на зиму

Рецепт Сацебели на зиму
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний грузинський соус сацебелі можна заготовити на зиму. Все робиться дуже просто, а взимку з'їдається дуже швидко. ділюся рецептом!

опис приготування:

Смачний соус сацебелі дуже добре поєднується з м'ясними стравами. Влітку ми часто робимо такий соус зі свіжих овочів. А взимку користуємося соусом, який заготовили влітку. Пропоную вам простий рецепт сацебелі на зиму. Зберігається він дуже добре, заготовити його зовсім нескладно. З перерахованого кількості продуктів виходить 1,5 літра соусу. Уважно читаємо рецепт, запасаємося овочами і приступаємо.

1. Помідори і перець вимити і перекрутити через м'ясорубку.

2. Додати сіль, спеції і цукор, перемішати і поставити на вогонь. Довести до кипіння.

3. Зелень вимити і дрібно нарізати. Додати в киплячі помідори і кип'ятити 5-8 хвилин.

4. Часник очистити і подрібнити через чеснокодавку. Розкласти по стерилізованим банкам.

5. Залити киплячий соус в банки і закатати їх. Укутати в ковдру і нехай остигають годин 6-8.

  • помідори— 1 кілограм
  • Болгарський перець— 300 грам
  • часник— 5-6 зубчиків
  • Червоний гіркий перець— 0,5-1 штуки
  • Braai— 50 грам(якщо немає свіжої зелені, можна додати подрібнені насіння кінзи — koriandr)
  • селера зелень— 30 грам(якщо вам не подобається селера, можна замінити на зелень кропу і петрушки)
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 0,5 Ст. ложки(за смаком)
  • Хміль-сунелі— 0,5 Ст. ложки
Смачний соус сацебелі дуже добре поєднується з м'ясними стравами. Влітку ми часто робимо такий соус зі свіжих овочів. А взимку користуємося соусом, який заготовили влітку. Пропоную вам простий рецепт сацебелі на зиму. Зберігається він дуже добре, заготовити його зовсім нескладно. З перерахованого кількості продуктів виходить 1,5 літра соусу. Уважно читаємо рецепт, запасаємося овочами і приступаємо.

1. Помідори і перець вимити і перекрутити через м'ясорубку.

2. Додати сіль, спеції і цукор, перемішати і поставити на вогонь. Довести до кипіння.

3. Зелень вимити і дрібно нарізати. Додати в киплячі помідори і кип'ятити 5-8 хвилин.

4. Часник очистити і подрібнити через чеснокодавку. Розкласти по стерилізованим банкам.

5. Залити киплячий соус в банки і закатати їх. Укутати в ковдру і нехай остигають годин 6-8.

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Картопля з брокколі

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...