Рецепт Рогалики «хвилинка»

Рецепт Рогалики «хвилинка»
Кількість порцій: 32 Час приготування: 30 хв.
Дуже просте і при цьому досить смачне частування, його обожнюють дітки, та й дорослі із задоволенням уминають такі рогалики з чаєм або кавою, а ось приготувати їх зовсім нескладно, самі спробуйте.

опис приготування:

Оскільки у мене не так багато часу на приготування, як хотілось би, а домашню випічку я просто обожнюю, то намагаюся підшукувати для себе дуже легкі і швидкі варіанти. І сьогодні я як раз поділюся з вами одним з них і розповім, як зробити рогалики "; Mінутка ";. звичайно, найбільше їх перевага — це швидкість приготування, але вони також подобаються мені і за те, що у цих рагаліков не надто нудотний солодкий смак, а якщо підібрати варення з кислинкою, то вийде взагалі здорово. І оскільки цей рецепт приготування рогаликів "; Mінутка" вже не раз перевірений мною на практиці, я можу з упевненістю сказати, що така випічка завжди виходить дуже смачною і ароматною, яку б начинку ви не вибрали.

  • борошно— 400-420 грам
  • крем— 200 грам
  • Масло вершкове розм'якшене— 200 грам
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • варення— 0,5 L(можна використовувати родзинки, фрукти, джем)
  • Цукрова пудра— За смаком(для посыпки)
Рогалики Для початку наливаємо в миску сметану і додаємо до неї розпушувач, перемішуємо все.

Рогалики В іншу миску просіваємо борошно і перетираємо її з розм'якшеним вершковим маслом до стану крихти.

Рогалики Тепер з'єднуємо сметану з борошняної сумішшю і замішуємо м'яке і еластичне тісто, ділимо його на 4-5 частин. звичайно, готове тісто бажано помістити в морозильник хоч на пів годинки, але оскільки у мене на це не завжди є час, я відразу починаю раскатке.

Рогалики Беремо одну кульку тесту і розгортає його в коло, який розрізаємо на 8 рівних частин.

Рогалики На широку сторону кожної частини викладаємо будь-яку начинку на ваш смак.

Рогалики Звертаємо тісто з начинкою рулетиком.

Рогалики Потім змащуємо деко (якщо він не антипригарний) маслом і викладаємо на нього рогалики.

Рогалики випікаємо рогалики 15-20 хвилин в розігрітій до 180-190 градусів духовці, потім викладаємо їх на тарілку і посипаємо цукровою пудрою. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Рогалики з дріжджового тіста

Гртскова

Рогалики з дріжджового тіста мої улюблені. Готуються вони дуже просто, а в кінцевому результаті виходять чудово смачними і солодкими. А ще я впевнений, що ви оціните неймовірну лимонну начинку! опис приготування: Ну, ось тепер і ви знаєте, як приготувати рогалики з дріжджового тіста. Якщо ви з...

Рогалики з пісочного тіста

Рогалики з пісочного тіста

Перед вами простий рецепт приготування пісочного рогаликів з начинкою. В якості начинки можна використовувати варення, джем, шматочок шоколадки. Такі рогалики готуються (і з'їдаються) дуже швидко! опис приготування: Рогалики з пісочного тіста багатьом знайомі з дитинства. Зробити їх просто, а ...

Рогалики з джемом і сиром

Рогалики з джемом і сиром

Рецепт приготування рогаликів з сиром Рікотта, ваніллю і малиновим джемом. За цим рецептом у вас вийде приблизно 30 рогаликів. Замість малинового джему ви можете використовувати будь-який інший джем. кількість порцій: 10 розм'якшене вершкове масло— 240 грам сир Рікотта— 200 грам крем— 2 Ст. лож...

Рогалики зі згущеним молоком

Рогалики зі згущеним молоком

Рогалики зі згущеним молоком приготувати своїми руками абсолютно нескладно! легко, швидко, не витратний і дуже смачно — головний девіз цього частування! опис приготування: Рогалики зі згущеним молоком — дуже смачні ласощі та частування до чаю. Ми зовсім розлінились, і перестали пекти різні лас...

Рогалики з помідорами і сиром

Рогалики з помідорами і сиром

Ми звикли, що деякі види випічки можуть бути тільки солодкими. Але іноді тісто має нейтральний смак, і тому з начинкою можна піти на експеримент. Це ми і спробуємо в даному варіанті. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати рогалики з помідорами і сиром. По суті це виходить піца, т...