Рецепт Рибний суп з овочами

Рецепт Рибний суп з овочами
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рибний суп з овочами — це дуже смачний крем-суп, який ми будемо готувати з червоної риби і самих різних овочів — лука, селери, морква, болгарського і гострого перців, моркви і помідорів.

опис приготування:

Готується рибний суп з овочами дуже просто і досить швидко. Я називаю цей суп "; я його зварила з того, що було ";. Ніколи не готую цей суп за суворим рецептом. Зазвичай використовую ті овочі, що є у мене на даний момент. Щоб суп вийшов максимально натуральним, дієтичним і корисним я не використовую вершки. Іноді додаю сметану (вже безпосередньо в тарілку). Якщо Ви все таки бажаєте приготувати крем-суп, то дуже раджу, відливати трохи бульйону, щоб суп вийшов більш густим і щільним, інакше він може вийти надто рідким і є його в такому випадку не зручно. Додавайте сухарики і шматочки риби і насолоджуйтеся

Успіхів і приємного апетиту!


  • Рибний суповий набір— 1 штука(голова, хвіст)
  • помідор— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука(по половинке красного и желтого)
  • селера— 2 штуки(пера)
  • Гострий перець— 1 штука
  • пучок петрушки— 1 штука
  • Фенхель— 1 штука
  • Кабачок— 150 грам
  • Картопля— 3 штуки
Рибний суп з овочами - фото крок 1 Кладем в кастрюлю рыбный набор и заливаем 2-3 літрами холодної води. Ставим на печь доводим до кипения, потім варимо близько 20 хвилин. дістаємо рибу, бульйон проціджуємо.

Рибний суп з овочами - фото крок 2 Подготовим наши овощи. Хорошенько им помоем и высушим.

Рибний суп з овочами - фото крок 3 Нам необходимо все овощи мелко нарезать.

Рибний суп з овочами - фото крок 4 розігріваємо сковорідку, nalivaem масло. Сначала до прозрачности обжариваем лук. Затем добавляем фенхель, селера, морква. Обсмажуємо все близько 3-4 хвилин, постійно перемішуючи. Потім додаємо помідор, болгарський перець, пекучий перець. Все перемешиваем и тушим около 7 хвилин. В цей час чистимо картоплю, режем кубиками и добавляем в бульон.

Рибний суп з овочами - фото крок 5 Зажарку опускаем в бульон, добавляем также мелко нарезанный кабачок. Варим все до готовности картофеля. Солимо і перчимо до смаку. Потім додаємо дрібно нарізану петрушку. Разливаем по тарелка и добавляем кусочки рыбы.

Рибний суп з овочами - фото крок 6 Либо при помощи блендера измельчаем все до однородной массы и затем добавляем кусочки рыбы. Смачного!

Подібні рецепти

Рибний суп Буйабес (попурі)

Тофу Funchoza

У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...

Рибний суп з консервів з гречкою

Рибний суп з консервів з гречкою

Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...

Рибний суп по-марсельски

Рибний суп по-марсельски

Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...

Рибний суп з квасолею

Рибний суп з квасолею

Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...