Риба в маринаді класичний рецепт
апетитне, дуже соковите і улюблене багатьма блюдо. Якщо ви не знаєте, як зробити рибу в маринаді, класичний рецепт приготування буде вам дуже до речі.
опис приготування:
Перед вами покрокова інструкція, як приготувати рибу в маринаді, класичний рецепт якої знайомий багатьом ще з дитинства. Порадуйте себе і близьких корисним і смачним обідом або вечерею. Доповнити блюдо може абсолютно будь-який гарнір, а також салат.
- риба— 1 кілограм
- морква— 1 штука
- цибулина— 1-2 штук
- Томатна паста— 2-3 Ст. ложок
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- борошно— 3-4 Ст. ложок
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- цукор— 1 щіпка
- оцет— За смаком
2. Очистити її, вимити як слід і нарізати порційними шматочками.
3. Тепер її потрібно посолити за смаком, при бажанні поперчити. Щоб була більш ароматною риба в маринаді, класичний рецепт в домашніх умовах можна доповнити спеціями або сушеними травами. Потім обваляти в борошні з усіх боків.
4. Розігріти рослинне масло на сковороді і викласти рибу. Обсмажити на сильному вогні до появи рум'яної скоринки.
5. Очистити одну велику або пару середніх цибулин.
6. Вимити і почистити моркву. Натерти на терці.
7. Обсмажену рибу зняти зі сковороди і відкласти на час.
8. на сковороду, при необхідності додавши масла, викласти цибулину.
9. Коли він стане прозорим, відправити морква. смажити близько 3 хвилин.
10. Тепер саме час додати сіль, трохи цукру, перець і томатну пасту. Влити пару крапель оцту і розвести чистою водою. Довести все до кипіння.
11. Викласти на сковороду рибу і тушкувати на середньому вогні під кришкою до повної готовності. Ще один варіант, як приготувати рибу в маринаді, класичний рецепт використовуючи, — це відправити її в розігріту духовку і там довести до готовності.
Подібні рецепти
Салат з крабами
Цей рецепт сподобається всім любителям риби. Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати рибу в маринаді класичну. Результат вас приємно здивує, обіцяю. Буде дуже смачно, швидко і легко! опис приготування: Риба під маринадом, приготована за класичним рецептом вийде дуже смачною! При подачі рекоменду...
Риба в маринаді по-прованськи
Всі люблять рибу в маринаді, на будь-якому закусочної столі це блюдо бажано. Однак ми частіше робимо цибульний-морквяний варіант. А я хочу запропонувати варіант, близький по духу до кухні півдня Франції. опис приготування: Для приготування смачної і корисної риби в томатному маринаді по-пров...
Риба в маринаді з морквою
Хочу поділитися простим рецептом риби в маринаді з морквою! Страва дуже ситна і соковите, так що рекомендую спробувати і урізноманітнити свій обід або вечерю. Подавайте з рисом або картоплею, смачно! опис приготування: Цей рецепт риби в маринаді з морквою можна навіть назвати дієтичним. Якщо в...
Салат «Гранатовий браслет» рецепт класичний
Дуже красивий і урочисто ошатний салат "; Гранатовий браслет" — стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу. А багатий і насичений смак салату не залишить нікого байдужим до страви! опис приготування: Приготуємо салат "; Гранатовий браслет" рецепт класичний. Попередньо відваріть карто...
Пунш класичний рецепт
Пунш може бути гарячим і холодним, алкогольним і безалкогольним. Даний рецепт пуншу з фруктами і шампанським — чудово підходить для відпочинку з друзями. опис приготування: Сьогодні пуншем називають практично будь-який коктейль. У напої можуть мати місце різні компоненти: чай, сік, лимон, мед ...