Рецепт Риба моя.Горячее блюдо з риби

Рецепт Риба моя.Горячее блюдо з риби
Час приготування: 50 хв.
Для приготування страви можна брати найдешевшу рибу — минтай, тріска, НЕК

кількість порцій: 3
  • риба— 1 кілограм(будь-яка біла риба)
  • морквина— 1 штука
  • часник буряка— 2 штуки
  • мука— 4 Ст. ложки
  • лаврушка— 2 штуки
  • перець мелений білий— За смаком
  • крем— 0,5 L(будь-якої жирності)
  • масло рослинне— 1 Ст. ложка
Риба моя.Горячее блюдо з риби - фото крок 1 рибу очистити, вимити, обсушити. Після чого нарізати на шматочки — по одному шматочку на порцію. Якщо немає бажання, годі й обробляти її на філе, залишити з кістками. Все одно в процесі приготування кістки виварити.

лук очистити, нарізати на півкільця. Моркву почистити і крупно потерти .

Риба моя.Горячее блюдо з риби - фото крок 2 Приготувати сковорідку і поставити на плиту. Підігріти в сковороді олію.

рибу, як ми зазвичай робимо, посипати сіллю і меленим перцем (не переборщити), обваляти в борошні. Тепер викласти на сковороду одним шаром.

Зверху на рибу розсипаємо цибулю а після лука — морквину.

Риба моя.Горячее блюдо з риби - фото крок 3 Налити половину склянки теплої води, закрити кришкою сковороду і тушкувати хвилин сім.

Тепер влити сметану, і знову закрити сковорідку кришкою.

Вогонь потрібно зменшити до такої міри, щоб рідина не кипіла, а трохи його омиває. Риба повинна нудитися під кришкою хвилин сорок. Хвилин за п'ять до закінчення гасіння додайте в гаряче блюдо з риби лаврушку.

Риба моя.Горячее блюдо з риби - фото крок 4 Після цього ви знімаєте рибу з плити, і ароматне рибне гаряче блюдо готове.

До цієї страви на гарнір подайте тушковані овочі або гречку.


Подібні рецепти

Підлива до риби

Курячі рулети з сиром

Іноді риба буває сухуватою, тоді становище рятує підлива до риби. Рибку з підливою робити нескладно, а варіантів безліч. Підлива може значно поліпшити смак або підкреслити смак риби. опис приготування: Підлива до риби робиться з лука і моркви з томатною пастою. Для загустіння додається борошно...

Поке з червоної риби

Поке з червоної риби

Якщо ви не боїтеся експериментувати на кухні, рекомендую спробувати приготувати поке з червоної риби з соусом "; Ніккей" в домашніх умовах. Це неймовірно смачно, оригінально і свіжо. опис приготування: Найчастіше готують поке з лосося, але підійде і будь-яка інша червона риба. Дуже важливо, що...

Рибні котлети з річкової риби

Рибні котлети з річкової риби

вважається, що з річкової риби виходять найсмачніші, соковиті і ароматні котлетки, я, мабуть, з цим повністю погоджуюся. Ось вам один чудовий рецепт рибних котлет з річкової риби! опис приготування: Звичайно ж, річкова рибка смачна в будь-якому вигляді, її можна просто обсмажити, запекти, нафа...

Сациві з риби

Сациві з риби

рибне блюдо, основний смак якому надає соус сациві, знаменитий і дуже відомий грузинський соус. Дуже раджу спробувати! опис приготування: Ця страва має сподобається любителям риби. Смачний грузинський соус додасть рибку новий смак і аромат. Найкраще це блюдо готувати з вечора, за ніч воно наст...

Юшка з риби з Залізних островів

Юшка з риби з Залізних островів

Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...