Рецепт Porketta

Рецепт Porketta
Кількість порцій: 10 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Цей соковитий м'ясної італійський рулет під назвою поркетта стане цвяхом вашого вечора! Свиняча вирізка зі спеціями "; Поркетта" ощасливить 10 людина. розповідаю, як приготувати поркетту!

опис приготування:

Поркетта готується досить складно, але вона того варта! Обов'язково спробуйте і побалуйте своїх домашніх цим італійським блюдом. М'ясо просто тане в роті, чоловіки взагалі балдеют. сподіваюся, рецепт поркетти вам сподобається і стане в нагоді. приємного!

  • свиняча вирізка— 1,5 кілограма
  • вода— 2 L
  • Чорний перець (горошком)  — 1 Чайна ложка
  • Фенхель— 1 Чайна ложка
  • шавлія— 2 чайних ложки(дрібно нарізану, свіжий)
  • розмарин— 1 Чайна ложка(дрібно нарізану)
  • часник— 3 зубчики(Пропустити через прес)
  • чебрець— 2 чайних ложки(дрібно нарізану)
  • Червоний перець— 2 чайних ложки(мелений)
  • лимонна цедра— 1 Чайна ложка
  • Свиняча грудинка без кістки— 1 штука
Porketta - фото крок 1 1. Розчиніть у воді сіль і цукор, помістіть туди м'ясо і залиште в холодильнику на дві години.

Porketta - фото крок 2 2. Фенхель і перець обсмажте, потім смолите в кавомолці. Змішайте з іншими спеціями.

Porketta - фото крок 3 3. На свинячий грудинки зробіть надрізи ножем (решеточкой) по півсантиметра. Нанесіть спеції і гарненько руками отмассажіруйте.

Porketta - фото крок 4 4. Виберіть м'ясо з холодильника, осушите паперовим рушником і загорніть в грудинку.

Porketta - фото крок 5 5. Рулет коптити при температурі 70 градусів протягом трьох годин.

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Рецепт яловичих рулетиков

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...