Рецепт Помідори зелені фаршировані на зиму
Щоб смачно їсти взимку, бажано готується ще влітку. Пропоную вам рецепт приготування помідорів зелених фаршированих на зиму.
опис приготування:
Щоб приготувати помідори зелені фаршировані на зиму потрібно:
1. Очистити моркву. Моркву натерти на тертці.
2. чистий цибулю. Нарізаємо кільця цибулі.
3. промиваємо перець. нарізаємо кільцями.
4. Часник рубаємо дрібно, попередньо очистивши від плівки.
5. Тепер розберемося з зеленню. Селера і петрушку необхідно добре промити холодною водою, потім ретельно просушити і, нарешті, дрібно нарізати.
6. Моєму помідори холодною водою. Особливість консервації зелених помідорів в тому, що в процесі їх треба фарширувати. Тому в кожному робимо невеликий надріз, через який ми будемо запихати начинку.
7. Перемішуємо між собою: морква, цибуля, перець, часник, петрушку і селеру. Перемішуємо і посипаємо сіллю.
8. Фаршируємо помідори начинкою.
9. стерилізуємо банки, в яких будемо зберігати помідори. Стерилізуємо кип'яченою водою як банки, так і кришки. Чим більше банку, тим довше треба стерилізувати.
10. Щільно запихає помідори в банку.
11. тепер маринад. нічого особливо, просто кип'ятимо підсолену воду і заливаємо її в банки. Відразу ж закручуємо кришки і перевертаємо банки.
12. Перші пару днів зберігаємо помідори в кімнатній температурі, потім їх треба переставити в прохолодне місце.
- помідори зелені— 4 кілограма
- сіль— 6 Ст. ложок
- селера— 3 штуки(пучка)
- часник— 1 штука(головка)
- морква— 1 штука
- петрушка— 3 штуки(пучка)
- перець гострий— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- вода— 3 L
1. Очистити моркву. Моркву натерти на тертці.
2. чистий цибулю. Нарізаємо кільця цибулі.
3. промиваємо перець. нарізаємо кільцями.
4. Часник рубаємо дрібно, попередньо очистивши від плівки.
5. Тепер розберемося з зеленню. Селера і петрушку необхідно добре промити холодною водою, потім ретельно просушити і, нарешті, дрібно нарізати.
6. Моєму помідори холодною водою. Особливість консервації зелених помідорів в тому, що в процесі їх треба фарширувати. Тому в кожному робимо невеликий надріз, через який ми будемо запихати начинку.
7. Перемішуємо між собою: морква, цибуля, перець, часник, петрушку і селеру. Перемішуємо і посипаємо сіллю.
8. Фаршируємо помідори начинкою.
9. стерилізуємо банки, в яких будемо зберігати помідори. Стерилізуємо кип'яченою водою як банки, так і кришки. Чим більше банку, тим довше треба стерилізувати.
10. Щільно запихає помідори в банку.
11. тепер маринад. нічого особливо, просто кип'ятимо підсолену воду і заливаємо її в банки. Відразу ж закручуємо кришки і перевертаємо банки.
12. Перші пару днів зберігаємо помідори в кімнатній температурі, потім їх треба переставити в прохолодне місце.
Подібні рецепти
Смажений болгарський перець на зиму
Салат з огірків і зелені — найпростіший весняний салат. звичайно, його можна робити і взимку! Зараз і зелень, і огірочки свіжі їсти цілий рік. Але навесні і влітку ми шукаємо легких вітамінних страв. опис приготування: Салат з огірків і зелені можна готувати як гарнір до відвареної картоплі, к...
Салат зі шпинату і зелені
Рецепт приготування салату зі шпинату, зелений, часнику і червоного перцю. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Бланшувати зелень протягом 4 хвилин. Відразу занурити зелень в миску крижаною водою. Злити воду, віджати і відкласти в сторону. Нагріти олію у вел...
Салат із зелені і огірків
Влітку особливо хочеться свіжих салатів. Вони виконують роль свіжого доповнення до будь-якого гарячого блюда, відмінно виглядають на столі. Салат із зелені і огірків нікого не залишить байдужим. Приготуйте! опис приготування: Зелень для салату із зелені і огірків може бути різною — салатний мі...
Салат із зелені з яйцем
Салат із зелені з яйцем можна приготувати як з курячими, так і з перепелиними яйцями. Крім яєць, в нього входить салатний мікс, авокадо, горіхи. Заправку можна зробити на маслі або майонезі. опис приготування: Як приготувати салат із зелені з яйцем? 1. Для початку відваріть яйця круто і остуді...
Помідори фаршировані грибами
Ця страва стане відмінною закускою для святкового столу. Начиняти помідори можна по-різному: грибами, куркою, сиром або овочами. Їх можна подавати з вареними інгредієнтами або запікати. опис приготування: Помідори завжди добре поєднуються з грибами або сиром. Якщо ви приготуєте помідори фаршир...