Рецепт Полента з лангустина

Рецепт Полента з лангустина
Кількість порцій: 2 Час приготування: 12 хв.
Полента - це дуже популярний гарнір для багатьох страв. Її подають з м'ясом або морепродуктами, з овочами або роблять вершкової за смаком. розповім, як приготувати поленту з лангустина.

опис приготування:

Лангустінов можна замінити креветками. У цьому рецепті використовую очищені і заморожені лангустіни. Якщо використовуєте креветки, приготування таке ж. Обсмажте їх на сковороді, а потім змішайте з полентой. Поленту можете приготувати на плиті або в мікрохвильовій печі.

  • лангустіни— 300 грам
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • петрушка— 3-4 штук
  • Каєнський перець— 1 щіпка
  • Біле вино— 1/4 склянки
  • заголовок дужка— 0,5 склянки
  • Курячий бульйон— 1 3/4 склянки
  • пармезан тертий— 2 Ст. ложки
Полента з лангустина - фото крок 1 1. Змішайте поленту з курячим бульйоном, додайте 1 столову ложку вершкового масла, сир, щіпку солі.

Полента з лангустина - фото крок 2 2. Надішліть кашу на 2 хвилини в мікрохвильову піч, перемішайте і знову поставте на 2 хвилини. Перемішайте кашу і відставте в сторону.

Полента з лангустина - фото крок 3 3. Очистіть часник і подрібніть. Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть часник.

Полента з лангустина - фото крок 4 4. Додайте сирі лангустіни, рубану петрушку, каєнський перець. обсмажуйте всі 1-2 хвилини.

Полента з лангустина - фото крок 5 5. Влийте в сковороду вино і готуйте ще 30-40 секунд.

Полента з лангустина - фото крок 6 6. Розкладіть поленту в тарілки (2 порції), додайте лангустінов і відразу подавайте.

Подібні рецепти

Полента з помідорами

Різотто з лангустина

Полента з помідорами — просте італійська страва, яке спочатку вважалося їжею для бідняків, однак поступово стало популярним серед усього населення цієї сонячної країни. опис приготування: Що таке полента — ви напевно і самі знаєте. Це щось на зразок більш відомої нам мамалиги — каша з кукурудз...

Полента

Полента

полента — це кукурудзяна каша, широко поширена в італійських районах Швейцарії. У Молдавії аналогічне блюдо називають мамалига. Ділюся рецептом приготування. опис приготування: У Швейцарії та Італії цю кукурудзяну кашу називають полента, в Молдавії і Україні — мамалига. По суті, це звичайна ка...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...