Рецепт Пляцки закарпатские

Рецепт Пляцки закарпатские
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційні українські закарпатські пляцки — це дуже смачно. Ці незвичайні пляцки з'єднали в собі відмінне тісто і солодку гарбузову начинку. виглядає приголомшливо, обов'язково приготуйте!

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування закарпатських пляцок. З інгредієнтів знадобиться: борошно пшеничне і цельнозерная, молоко, гарбузове пюре, оливкова олія, обкладинка, розпушувач, цукрова пудра, крем, желатин і волоські горіхи. Готовий пляцок поставте на ніч у холодильник. корж повинен гарненько просочитися сметанно — гарбузовим желе. Гарного дня!

  • Борошно пшеничне— 1 Склянка
  • борошно цільнозернове— 1 Склянка
  • молоко— 200 мілілітрів
  • гарбузове пюре— 200 + 3/4 мілілітра(200мл — тісто, 3/4 — начинка)
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 1,5 чайних ложки
  • Цукрова пудра— 1/2 + 3/4 склянки(1/2 — тісто, 3/4 — начинка)
  • крем— 400 мілілітрів
  • желатин— 1 Ст. ложка
  • Грецькі горіхи— 1 За смаком(для посыпки)
Пляцки закарпатские - фото крок 1 В одній ємності з'єднайте 2 види борошна, цукрову пудру, корицю, розпушувач.

Пляцки закарпатские - фото крок 2 Додайте оливкову олію, гарбузове пюре і молоко.

Пляцки закарпатские - фото крок 3 Ретельно перемішайте інгредієнти, потім помістіть їх в форму для випічки діаметром 26 см (форму попередньо застеліть папером для випічки). запікати 30 хвилин, температура 180 градусів. Потім дайте коржу охолонути.

Пляцки закарпатские - фото крок 4 Тим часом, розведіть желатин в двох ложках гарячої води, до повного охолодження. Сметану збийте з цукровою пудрою.

Пляцки закарпатские - фото крок 5 Додайте гарбузове пюре.

Пляцки закарпатские - фото крок 6 збиваючи, додайте желатин. Повинна вийде однорідна маса.

Пляцки закарпатские - фото крок 7 Отриману масу викладаємо на остиглий корж, зверху присипаємо подрібненими горіхами. Ставимо на ніч в холодильник. вранці ріжемо на пляцки і насолоджуємося! Смачного!

Подібні рецепти

Пляцки з сиром

Простий рецепт курки в духовці

Пляцки з сиром стануть простим і смачним частуванням для ваших гостей. готуються пляцки, абсолютно не складно. Все робиться на основі не жирного сиру (сиру) з додаванням родзинок і кураги для солодощі. опис приготування: Хочу представити традиційний рецепт приготування пляцків з сиром. відразу...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...