Рецепт Плотва запечена під сиром

Рецепт Плотва запечена під сиром
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Хочеться поділитися своїм улюбленим рибним рецептом. Плотва запечена під сиром — жахливо смачне блюдо, до того ж, зовсім не дороге і дуже ситне. Покроковий рецепт з фото

опис приготування:

Як приготувати плотву запечену під сиром з легкістю розповість цей рецепт. Все дуже просто і в той же час геніально! ніяких наворотів, однак блюдо виходить цілісним за смаком, тому чудовим. сподіваюся, вам сподобається!

  • плотва— 1 кілограм
  • картопля— 6-7 штук
  • крем— 400 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • лимон— 1/2 штуки
  • сир— 200 грам
  • сіль, перець, спеції— — За смаком
Плотва запечена під сиром - фото крок 1 Рыбу чистим, витрачати, гарненько промиваємо.

Плотва запечена під сиром - фото крок 2 Нарізаємо на порційні шматочки.

Плотва запечена під сиром - фото крок 3 Шматочки риби посолити, поперчити, приправити і облити соком половини лимона.

Плотва запечена під сиром - фото крок 4 Поки риба настоюється займемося іншими інгредієнтами. картоплю, цибуля чистий.

Плотва запечена під сиром - фото крок 5 Картоплю нарізаємо ось такими кружечками.

Плотва запечена під сиром - фото крок 6 Цибулю нарізаємо півкільцями.

Плотва запечена під сиром - фото крок 7 Посуд для випікання змащуємо маслом і складаємо в неї картоплю в кілька рядів. трохи посолити.

Плотва запечена під сиром - фото крок 8 На картопля викладаємо рибу. зверху цибулю.

Плотва запечена під сиром - фото крок 9 Все змащуємо рясним шаром сметани і відправляємо на 40 хвилин в розігріту до 170 градусів духовку.

Плотва запечена під сиром - фото крок 10 Потім дістаємо форму і засипаємо все натертим на середній терці сиром.

Плотва запечена під сиром - фото крок 11 через хвилин 10 дістаємо наше блюдо. Воно повинно виглядати приблизно таким чином.

Плотва запечена під сиром - фото крок 12 Приємного апетиту

Подібні рецепти

Риба, запечена під овочами

Плотва смажена

дотримуючись пост, здавалося б, особливо себе не побалуешь. Але є чудове блюдо з риби, запеченої під овочами, яке урізноманітнює пісне меню і наситить вас і ваших близьких. опис приготування: Щоб приготувати рибу, запечену під овочами в домашніх умовах, необхідно: розморозити філе риби, наріза...

Риба, запечена під соусом

Риба, запечена під соусом

На обід або вечерю прекрасно підійде цей простий рецепт риби, запеченої під соусом. соковита, апетитна з хрусткою пікантною скоринкою — це дуже смачно. опис приготування: Це відмінний варіант низькокалорійного страви, якби не одне "; але" — майонез. Для тих, хто стежить за своєю вагою, його мо...

Риба, запечена з помідорами і сиром

Риба, запечена з помідорами і сиром

Я дуже люблю запечену рибу. Тому ділюся не раз випробуваним рецептом риби, запеченої з помідорами і сиром. Рибу їсти треба хоча б раз на тиждень, тому раджу запам'ятати хороші рецепти. опис приготування: В даному рецепті приготування риби, запеченої з сиром і помідорами, я використовував горбу...

Риба, запечена з грибами і сиром

Риба, запечена з грибами і сиром

Дуже просте і в той же час ситне блюдо, приготоване з філе білої риби, грибів і сиру. Виходить смачна і ароматна запіканка, ну просто пальчики оближеш. Готується досить-таки швидко! опис приготування: Ця страва цілком можна вважати низькокалорійним, так як риба запікається без шкідливого клярі...

Риба, запечена з сиром

Риба, запечена з сиром

Записуємо себе в куховарську книгу рецепт риби, запеченої з сиром. Блюдо ідеально підходить для святкового обіду або вечері. опис приготування: Найкраще запікати рибу без кісток. так, для приготування риби, запеченої з сиром, я беру філе морського мови. До речі, щоб пом'якшити смак риби, можна...