Рецепт Пісний вишневий пиріг

Рецепт Пісний вишневий пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування пісного пирога з вишнею.

опис приготування:

Якщо ви постите, це не означає, що вам доведеться обійтися без солодкого, адже можна приготувати пісний пиріг.

приготування:

Просіяти борошно у велику миску. додати 2 столові ложки цукру, сіль, соду, ванільний цукор, рослинне масло і воду. Замісити тісто із зазначених інгредієнтів. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час. Розділити тісто на дві нерівні частини і розкачати. Промити вишню і видалити кісточки. Перемішати вишню з 1 столовою ложкою борошна і 3 столовими ложками цукру. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму для пирога рослинним маслом. Викласти більшу частину тесту в форму і сформувати бортики по краях. Зверху рівномірно викласти вишневу начинку. Накрити зверху меншим шаром тіста і защипнути краю. Зробити отвір в центрі верхівки. Випікати пиріг до утворення рум'яної скоринки, близько 30 хвилин. Готовий пиріг остудити, нарізати на шматочки і подавати.


  • борошна— 1,5 склянки( плюс 1 столова ложка)
  • Wissen— 1 Склянка
  • води— 6 Ст. ложок
  • рослинної олії— 5 Ст. ложок(плюс масло для форми)
  • цукру— 5 Ст. ложок
  • пакетик ванільного цукру— 1 штука
  • соди— 0,3 чайних ложки
  • солі— 0,3 чайних ложки
Якщо ви постите, це не означає, що вам доведеться обійтися без солодкого, адже можна приготувати пісний пиріг.

приготування:

Просіяти борошно у велику миску. додати 2 столові ложки цукру, сіль, соду, ванільний цукор, рослинне масло і воду. Замісити тісто із зазначених інгредієнтів. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час. Розділити тісто на дві нерівні частини і розкачати. Промити вишню і видалити кісточки. Перемішати вишню з 1 столовою ложкою борошна і 3 столовими ложками цукру. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму для пирога рослинним маслом. Викласти більшу частину тесту в форму і сформувати бортики по краях. Зверху рівномірно викласти вишневу начинку. Накрити зверху меншим шаром тіста і защипнути краю. Зробити отвір в центрі верхівки. Випікати пиріг до утворення рум'яної скоринки, близько 30 хвилин. Готовий пиріг остудити, нарізати на шматочки і подавати.


Подібні рецепти

Пісний картопляний пиріг

Маринад для стейка з свинини

Під час посту як ніколи хочеться смачно поїсти! Я пропоную слідувати бажанням і готувати тільки смачні страви. Тому сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пісний картопляний пиріг. опис приготування: Для цього рецепта вам знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів. Всі використані продукти ...

Пісний пиріг з апельсинами

Пісний пиріг з апельсинами

Ніжний пиріг з насиченим смаком і ароматом апельсина. Це чудовий дієтичний десерт, який відмінно гармонує з різними видами джемів, свіжими ягодами і фруктами. обов'язково спробуйте! опис приготування: Приготування такої чудової пісної випічки радує простотою і доступністю інгредієнтів, проте, ...

Пісний пиріг з капустою

Пісний пиріг з капустою

Пісний пиріг з капустою — справжнє свято живота під час посту. Простий рецепт пісного пирога з капустою не покажеться занадто складним навіть початківцям кулінарам. Побалуйте себе під час посту! опис приготування: Великий піст особисто я вважаю дуже корисною для кожної православної людини духо...

Пісний пиріг на чаї з варенням

Пісний пиріг на чаї з варенням

Не у всіх є час на те, щоб довго стояти біля плити. Саме в таких випадках мене і виручає рецепт, як приготувати пісний пиріг на чаї з варенням. Найчастіше готую ласощі в мультиварці. опис приготування: Пиріг не дарма називається «пісним», тому як готується без додавання яєць і молочних продукт...

Пісний пиріг з гарбузом

Пісний пиріг з гарбузом

Хочу розповісти вам як швидко приготувати дуже смачний пісний пиріг з гарбуза. З простих і доступних продуктів виходить ніжне пісне ласощі. опис приготування: Для пирога підготуйте гарбуз і горіхи. подрібніть. З'єднайте всі інгредієнти і спечіть пиріг в духовці. Остудіть і подавайте до чаю! ...