Рецепт Пиріжки з грибами в духовці
З грибами можна приготувати дуже багато цікавих страв, але якщо вам хочеться чогось по-справжньому домашнього і затишного, тоді я пропоную вам зробити пиріжки з грибами в духовці.
опис приготування:
Якщо ви є справжнім любителем домашньої кухні, тоді і цей простий рецепт пиріжків з грибами в духовці обов'язково вам сподобається. І хоча до грибного сезону ще багато часу, приготувати таку випічку не складе великих труднощів, адже гриби без проблем можна купити в магазині, якщо чи не благородні, то звичайні печериці завжди є у продажу. повірте, з будь-якими грибами такі пиріжки виходять дуже смачні і ароматні, так що як тільки ви почнете готувати їх, вся сім'я збіжиться на запах. Перевірено жоден раз, ці чудові пиріжки подобаються всім без винятку, і дорослим, і дітям, так що з таким рецептом приготування пиріжків з грибами в духовці вам точно забезпечений смачний обід або вечерю і численні похвали від ваших близьких.
- гриби— 1 кілограм
- борошно— 500 грам
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 5 грам
- цукор— 30 грам
- яйце— 2 штуки(1 — в тісто, 2 — для змазування )
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Масло рослинне— 100 мілілітрів(80 мл- в тісто, 20 мл — з obzharku)
- сіль— 0,5 чайних ложки
- вода— 200 мілілітрів
Тепер займемося тестом, змішуємо в мисці борошно, яйце, дріжджі, воду, цукор, сіль і рослинне масло.
З цих інгредієнтів замішуємо тісто, воно повинно вийти густе і еластичне, при необхідності додайте в нього ще борошна. Викладаємо тісто в миску, накриваємо рушником і ставимо в тепло на 1-2 годину.
Поки тісто росте, ми займемося начинкою. У сковороду наливаємо рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізаний дрібно цибулю до золотистого кольору.
Тепер змішуємо гриби і цибулю, солимо їх і смажимо все разом ще пару хвилин.
Коли тісто збільшиться в об'ємі вдвічі, ми його обминали і ставимо в тепле місце ще хвилин на 20-30.
Коли тісто підніметься вдруге, знову його обминали і приступаємо до ліплення пиріжків. Відриваємо від тесту невеликий шматочок і розгортаємо його в тонкий корж. В середину кладемо начинку (1-2 столові ложки), краю щільно з'єднуємо, те ж саме повторюємо з іншим тестом.
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього пиріжки, даємо їм расстояться хвилин 10. Потім змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо 30-35 хвилин. От і все, наші пиріжки готові. Смачного!
Подібні рецепти
Куряча печінка для дітей
Грибний сезон у самому розпалі! А це значить, що пора б уже приготувати щось смачненьке з грибів. Пропоную рецепт чудових пиріжків з грибами і картоплею, запечених в духовці! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з грибами і картоплею в духовці. Для початку потрібн...
Пиріжки з горохом в духовці
Любіть випічку? Пропоную зробити пиріжки з горохом в духовці в домашніх умовах, які виходять дуже м'якими і смачними. опис приготування: Всім знайомий смак пиріжків нагадує дитинство і шкільні роки. Я готувала їх за традиційним рецептом з гороховим пюре - дуже люблять мої домашні. Пиріжки відм...
Пиріжки з яблуками в духовці
Пиріжки з яблуками в духовці виходять соковитими, ніжними, в міру солодкими — такими, якими мають бути по-справжньому смачні пиріжки. Рецепт приготування пиріжків з яблуками в духовці — для вас! опис приготування: Як і у сотень тисяч інших людей мого покоління, проводили літні канікули у бабус...
Пиріжки з повидлом в духовці
Скажіть мені, ну хто не любить домашню випічку? Її люблять усі, і дорослі і діти. Пропоную вам приготувати смачні пиріжки з повидлом в духовці. опис приготування: Розповім вам класичний рецепт приготування пиріжків з повидлом в духовці. Повидло використовуйте будь, наявне під рукою. Я використ...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею
Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....