Рецепт Пиріг ягідний смугастий

Рецепт Пиріг ягідний смугастий
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування ягідного пирога

кількість порцій: 10
  • борошна— 2 склянки
  • солі— 1 щіпка
  • вершкового масла— 200 грам
  • сметани— 200 грам
  • цукрового піску— 2 Ст. ложки
  • малини і ожини— по 200 Грам
  • черешні— 200 грам(або вишня)
  • зелене яблуко— 1 штука
  • крохмалю— 3 Ст. ложки
  • цукрової пудри— 200 грам
Пиріг ягідний смугастий - фото крок 1 Борошно разом із сіллю просіяти
на обробну дошку, додати вершкове масло, нарізане шматочками, і вимішувати 10 хв. Додати
3 ст. L. цукру і сметану. Вимісити гладке еластичне тісто. зібрати тісто
в шар, загорнути його в харчову плівку
і поставити на 2 ч в холодильник.

Пиріг ягідний смугастий - фото крок 2 Розігріти духовку до 180 0З. Деко накрити антипригарним килимком. ні деко, ні килимок змащувати маслом не потрібно.
Тісто розкачати прямо на деку за допомогою міні-качалки, надавши тесту форму
великого рівнобедреного трикутника.
Розгортати від середини до країв так, щоб краї вийшли більш товстими. Руками зробити по краях акуратні бортики
висотою приблизно 3 см. (При випічці вони
трохи розтечуться і стануть нижче.)
Покласти всередину трикутника суху
квасоля або боби, поставити в духовку
і випікати 20 хв. вийняти корж, вилучити
квасоля. краї підрівняти.

Пиріг ягідний смугастий - фото крок 3 ягоди перебрати, вимити і розкласти на паперові серветки, щоб
вони обсохнули. За допомогою ножа-виїмки вирізати з яблука кульки.

Пиріг ягідний смугастий - фото крок 4 Крохмаль розвести в 4 ст. L. води. Додати цукрову пудру, ретельно
розмішати. За допомогою кулінарної
кисті з силікону змастити вийшла
помадкою випечений форму для пирога.

Пиріг ягідний смугастий - фото крок 5 Ягоди і яблучні кульки укласти на
тісто рядами, чергуючи ряди за кольором.
Поставити в холодильник на 1 немає.

Пиріг ягідний смугастий - фото крок 6 використовуючи рассеиватель, присипати
пиріг рівним шаром цукрової пудри.

Подібні рецепти

Смугастий окунь з травами

Тайський огірковий салат

Дуже швидкий рецепт приготування окуня, приправленого сумішшю трав. опис приготування: змішати трави, сіль і перець в мисці. Кожне філе змастити збитим яєчним білком і обваляти в суміші з трав. Обсмажити філе окуня у великій сковороді на середній температурі, 3- 4 хвилин з кожного боку. філ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...