Рецепт Пікантні креветки з часником
Оригінальний рецепт креветок в пікантному часниковому соусі.
опис приготування:
Смачна азіатська блюдо припаде до смаку всім любителям морепродуктів.
- креветки— 2 кілограма
- вода— 3 чайних ложки
- часник— 4 штуки
- сіль— 1 Чайна ложка
- оцет— 2 чайних ложки
- Зелена цибуля— 1 Склянка
- кукурудзяний крохмаль— 7 Ст. ложок
- кукурудзяна олія— 1 Склянка
- цукор— 3 Ст. ложки
- каєнський перець— 1 Чайна ложка
- томатний соус— 3 склянки
- сухий Херес— 2 чайних ложки
Шаткуємо цибулю і відкладаємо в сторону. Його ми використовуємо для гарніру.
постарайтеся, щоб всі інгредієнти були у вас під рукою. Так як їх потрібно додати в короткий період часу.
Зробіть суміш з 3 немає. ложок крохмалю та 3 немає. ложок води. Вона знадобиться пізніше для того, щоб згустити соус.
Промийте і очистіть креветки під проточною водою, потім покладіть їх на паперовий рушник.
відваріть рис.
Поставте велику сковороду на плиту і розтопіть в ньому кукурудзяна олія. Беріть креветки щипцями і обваляйте кожну в крохмалі.
Покладіть креветки на гарячу сковороду в розігріте масло.
Вам вистачить всього лише 2 хвилини для обсмажування креветок.
Креветки будуть готові коли згорнуться і стануть непрозорими. Постарайтеся не перепечеться креветки, щоб вони не стали гумовими.
Перекладаємо креветки на свіже паперовий рушник.
Злийте зайве кукурудзяна олія зі сковороди. Залиште 2 ст. ложки.
Кидаємо на сковороду часник, перець, цукор і сіль.
Обсмажуємо до того моменту, як часник стане злегка бурштиновим.
Додаємо томатний соус, оцет і херес.
додаємо (на ці кроки у вас є 2 хвилини) кукурудзяний крохмаль. Перемішуємо до згущення.
перемішуємо, пробуємо.
Викладаємо в соус креветки і перемішуємо.
Через пару хвилин знімаємо сковороду з плити.
Подаємо до столу з рисом і приправою із зеленої цибулі. Смачного!
Подібні рецепти
Пікантні креветки на грилі
Пропоную вам ще один варіант приготування курячих стегон. Виходять стегенця з хрусткою скоринкою у вигляді невеликих рулетів, з пікантною начинкою з корейської моркви. Заходьте і дивіться! опис приготування: Пропоную ще один варіант приготування курячих стегон. Для початку відокремимо стегна в...
Пікантні хлібці
пікантні хлібці — це дуже смачні сироедческіе хлібці, приготовані за всіма правилами сироїдіння. Такі хлібці сподобаються не тільки сироїдам, але і всім іншим — смачно адже! опис приготування: З власного досвіду можу сказати, що зазвичай пікантні хлібці припадають до смаку не тільки сироїдам, ...
Пікантні фаршировані яйця
Ця страва просте, незмінно смачне і не набридає ніколи. Підійде воно на будь-який святковий стіл: на Пасху, Новий рік, день народження, і просто, на недільний обід для всієї родини. опис приготування: Простий рецепт фаршированих яєць: 1. Яйця варити круто, помістити в холодну воду,щоб охололи ...
Пікантні котлети
Рецепт приготування пікантних котлет з свинини. кількість порцій: 2 свинина— 1 штука часник— 2 штуки(зубчики ) оливкова олія— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука чилі— 3 штуки(нарізаний ) Braai— 1 штука(свіжа) соєвий соус— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука заголовок для палітурки— 1 Чайна ложка Зелена цибуля—...
Пікантні курячі котлети
Якщо Вам набридли звичайні котлетки, тоді зробіть незвичайні, з ароматом копчення, як ніби вони тільки що з багаття. А як цього домогтися я Вам покажу! опис приготування: Дуже цікаві котлети, які урізноманітнюють ваш раціон. Для них Ви можете взяти будь-яку не надто жирну копчену ковбасу. Якщо...