Рецепт Рулет з курячим фаршем

Рецепт Рулет з курячим фаршем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рулет з курячим фаршем - простий, швидкий і дуже смачний: ніяких проблем з тестом і мінімальний час випікання, а вид оригінальний і цілком святковий! Відмінне блюдо на швидку руку.

опис приготування:

Як приготувати рулет з курячим фаршем:

1. фарш розморозити, якщо потрібно, посолити, поперчити, гарненько вимішати і відбити, виганяючи повітря.

2. Викласти на добре розігріту сковороду і, поки буде багато рідини, готувати під кришкою, щоб добре пропарився. посолити. Коли рідина повністю зникне, додати трохи масла і обсмажити фарш, постійно заважаючи лопаткою. Головне - не пересушити! Якщо так трапиться, можна влити в фарш трохи курячого або овочевого бульйону.

3. Додати в фарш пропущений через прес часник, улюблені спеції (до курки підходять багато, так що тут важко щось порадити - вибирайте на свій смак), перемішати і остудити.

4. Лаваш дістати з пакета, розстелити, можна змастити домашнім томатним соусом або, на худий кінець, хорошим кетчупом.

5. На лаваш рівним шаром викласти фарш, нарізаний найтоншою соломкою болгарський перець, дрібно посічену зелень і кільця свіжої цибулі. Посипати тертим сиром.

6. Згорнути лаваш в рулет і викласти на промаслений лист. Якщо фарш залишився - процедуру повторити.

7. Зверху намазати рулет сметаною або збитим яйцем - вид, і за смаком, вийде дуже різний, так що рекомендую спробувати і так, і сяк. Але в перший раз використовуйте сметану - обіцяю, що не пошкодуєте.

8. Рулет відправити в духовку, нагріту до температури 180С - необхідності пропікати рулет у нас немає, тому що фарш вже готовий, так що потрібно просто створити тепловий удар, від якого він прогріється всередині, овочі дадуть сік, а поверхню рулету покриється золотистою апетитною скоринкою.

9. Готовий рулет вийняти з духовки, накрити рушником. через 10-15 хвилин обережно вийняти його на блюдо і розрізати навскоси порційними шматочками.

Цей рулет можна їсти і холодним, але гарячим він особливо гарний, що з чаєм, що з салатом зі свіжих овочів і білим соусом.

От і все. сподіваюся, рецепт рулету з курячим фаршем вам сподобався


  • фарш курячий— 500 грам
  • лаваш тонкий (вірменський)  — 2 штуки
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • зелень петрушки— За смаком
  • зелень кропу— За смаком
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Томатний соус або кетчуп— 150 грам
  • крем— 4 Ст. ложки
  • сир тертий— 200 грам
Як приготувати рулет з курячим фаршем:

1. фарш розморозити, якщо потрібно, посолити, поперчити, гарненько вимішати і відбити, виганяючи повітря.

2. Викласти на добре розігріту сковороду і, поки буде багато рідини, готувати під кришкою, щоб добре пропарився. посолити. Коли рідина повністю зникне, додати трохи масла і обсмажити фарш, постійно заважаючи лопаткою. Головне - не пересушити! Якщо так трапиться, можна влити в фарш трохи курячого або овочевого бульйону.

3. Додати в фарш пропущений через прес часник, улюблені спеції (до курки підходять багато, так що тут важко щось порадити - вибирайте на свій смак), перемішати і остудити.

4. Лаваш дістати з пакета, розстелити, можна змастити домашнім томатним соусом або, на худий кінець, хорошим кетчупом.

5. На лаваш рівним шаром викласти фарш, нарізаний найтоншою соломкою болгарський перець, дрібно посічену зелень і кільця свіжої цибулі. Посипати тертим сиром.

6. Згорнути лаваш в рулет і викласти на промаслений лист. Якщо фарш залишився - процедуру повторити.

7. Зверху намазати рулет сметаною або збитим яйцем - вид, і за смаком, вийде дуже різний, так що рекомендую спробувати і так, і сяк. Але в перший раз використовуйте сметану - обіцяю, що не пошкодуєте.

8. Рулет відправити в духовку, нагріту до температури 180С - необхідності пропікати рулет у нас немає, тому що фарш вже готовий, так що потрібно просто створити тепловий удар, від якого він прогріється всередині, овочі дадуть сік, а поверхню рулету покриється золотистою апетитною скоринкою.

9. Готовий рулет вийняти з духовки, накрити рушником. через 10-15 хвилин обережно вийняти його на блюдо і розрізати навскоси порційними шматочками.

Цей рулет можна їсти і холодним, але гарячим він особливо гарний, що з чаєм, що з салатом зі свіжих овочів і білим соусом.

От і все. сподіваюся, рецепт рулету з курячим фаршем вам сподобався


Подібні рецепти

Рис з курячим фаршем

Баклажани з курячим фаршем

З рису з курячим фаршем виходить дуже смачна страва, яке ще називають ледачими голубцями. Нашій сім'ї цієї страви вистачає на два дні. сподіваюся, вам сподобається. опис приготування: Відмінні ліниві голубці сьогодні вийшли! А готувати їх просто. Обсмажте на сковороді цибулю і моркву, потім до...

Пиріг з курячим фаршем

Пиріг з курячим фаршем

Моя сім'я просто обожнює таке блюдо, як пиріг. І є у мене фірмовий рецепт соковитого, смачного і досить простого пирога з курячим фаршем. користуйтеся! опис приготування: Нам потрібно приготувати коржі, приправити фарш, все викласти шарами і запекти в духовці. У мене пиріг з курячим фаршем зав...

Різнобарвна запіканка з курячим фаршем

Різнобарвна запіканка з курячим фаршем

Ніжна на смак і оригінальна на вигляд запіканка. Її можна приготувати як до святкового столу, так і до повсякденного вечері, подати з різними соусами. Дивіться і пробуйте! опис приготування: Отже, в моєму рецепті детально описано, як приготувати різнобарвну запіканку з курячим фаршем. Щоб нада...

Рис з курячим фаршем і помідорами

Рис з курячим фаршем і помідорами

Шукайте нескладне і оригінальне блюдо для обіду або вечері? Зверніть увагу на цей рецепт приготування рису з курячим фаршем. апетитні кульки, тушковані в соусі, — це дуже смачно. опис приготування: Щоб урізноманітнити традиційний варіант подачі гарніру і гарячої страви можна приготувати рис з ...

Помідори, фаршировані курячим філе і овочами

Помідори, фаршировані курячим філе і овочами

помідори, фаршировані курячим філе і овочами — дуже барвиста, апетитно виглядає, ситна і смачна закуска, яка не загубиться навіть на багатому святковому столі. опис приготування: Якщо вам потрібна закуска, яка ефектно і барвисто виглядає на столі, добре відтіняє інші страви і насичує їдців, ви...