Рецепт Риба по-польськи
Риба по-польськи-це легке блюдо з вареної білої риби в спеціальному соусі, приготованому з яєць, зелені і вершкового масла
опис приготування:
Для приготування цієї страви можна використовувати будь-яку рибу крім оселедця, вобли, карася, сочевиця і навазі.
Рибу очищаємо від плавників і луски, промиваємо та нарізаємо впоперек на круглі шматочки.
Можна розрізати рибу і вздовж хребта, видалити його, а час, що залишився філе нарізати на порційні шматки.
Щоб шматочки не деформувалися, на шкірі робимо кілька надрізів.
Укладаємо рибу в каструлю одним шаром шкірою вгору і заливаємо гарячою водою.
Доводимо до кипіння, додаючи крупно нарізані цибулю і петрушку.
Варимо на дрібному вогні до готовності.
Спеції додаємо за 15 хвилин до готовності риби.
Для соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього варені рубані яйця, сіль, лимонний сік, зелень петрушки.
Варимо картоплю на гарнір.
Перед подачею на стіл поливаємо рибу і картоплю соусом.
Смачного!
- судак— 1 кілограм(підійде й інша нежирна біла риба з малою кількістю кісток)
- цибуля— 1 штука
- петрушка корінь— 2 штуки
- сіль— — За смаком
- перець— — За смаком
- лавровий лист— 4 штуки
- вершкове масло— 150 грам
- яйця варені— 3 штуки
- лимон— 0,5 штуки
- зелень петрушки— — За смаком
Рибу очищаємо від плавників і луски, промиваємо та нарізаємо впоперек на круглі шматочки.
Можна розрізати рибу і вздовж хребта, видалити його, а час, що залишився філе нарізати на порційні шматки.
Щоб шматочки не деформувалися, на шкірі робимо кілька надрізів.
Укладаємо рибу в каструлю одним шаром шкірою вгору і заливаємо гарячою водою.
Доводимо до кипіння, додаючи крупно нарізані цибулю і петрушку.
Варимо на дрібному вогні до готовності.
Спеції додаємо за 15 хвилин до готовності риби.
Для соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього варені рубані яйця, сіль, лимонний сік, зелень петрушки.
Варимо картоплю на гарнір.
Перед подачею на стіл поливаємо рибу і картоплю соусом.
Смачного!
Подібні рецепти
Риба в духовці (простий рецепт)
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...