Рецепт Риба по-польськи

Рецепт Риба по-польськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Риба по-польськи-це легке блюдо з вареної білої риби в спеціальному соусі, приготованому з яєць, зелені і вершкового масла

опис приготування:

Для приготування цієї страви можна використовувати будь-яку рибу крім оселедця, вобли, карася, сочевиця і навазі.

Рибу очищаємо від плавників і луски, промиваємо та нарізаємо впоперек на круглі шматочки.

Можна розрізати рибу і вздовж хребта, видалити його, а час, що залишився філе нарізати на порційні шматки.

Щоб шматочки не деформувалися, на шкірі робимо кілька надрізів.

Укладаємо рибу в каструлю одним шаром шкірою вгору і заливаємо гарячою водою.

Доводимо до кипіння, додаючи крупно нарізані цибулю і петрушку.

Варимо на дрібному вогні до готовності.

Спеції додаємо за 15 хвилин до готовності риби.

Для соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього варені рубані яйця, сіль, лимонний сік, зелень петрушки.

Варимо картоплю на гарнір.

Перед подачею на стіл поливаємо рибу і картоплю соусом.

Смачного!


  • судак— 1 кілограм(підійде й інша нежирна біла риба з малою кількістю кісток)
  • цибуля— 1 штука
  • петрушка корінь— 2 штуки
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
  • лавровий лист— 4 штуки
  • вершкове масло— 150 грам
  • яйця варені— 3 штуки
  • лимон— 0,5 штуки
  • зелень петрушки— — За смаком
Для приготування цієї страви можна використовувати будь-яку рибу крім оселедця, вобли, карася, сочевиця і навазі.

Рибу очищаємо від плавників і луски, промиваємо та нарізаємо впоперек на круглі шматочки.

Можна розрізати рибу і вздовж хребта, видалити його, а час, що залишився філе нарізати на порційні шматки.

Щоб шматочки не деформувалися, на шкірі робимо кілька надрізів.

Укладаємо рибу в каструлю одним шаром шкірою вгору і заливаємо гарячою водою.

Доводимо до кипіння, додаючи крупно нарізані цибулю і петрушку.

Варимо на дрібному вогні до готовності.

Спеції додаємо за 15 хвилин до готовності риби.

Для соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього варені рубані яйця, сіль, лимонний сік, зелень петрушки.

Варимо картоплю на гарнір.

Перед подачею на стіл поливаємо рибу і картоплю соусом.

Смачного!


Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Риба в духовці (простий рецепт)

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...