Рецепт Риба по-капітанську
Простий рецепт риби по-капітанську допоможе вам навіть Суховатого судака або "; скромну" тріску перетворити в ніжне і соковите ласощі, яке зовсім не соромно поставити і на святковий стіл!
опис приготування:
де, коли і за яких обставин з'явилася назва цього рецепта, я не знаю. Хочеться вірити, що був якийсь кулінарно-обдарований капітан, який придумав запікати рибу таким способом, але швидше за все справа йде куди прозаїчніше — & Quot; риба-по-капітанську" отримала свою назву за аналогією з "; м'ясом по-капітанську ";. його готують схожим чином — запікають з овочами під сирною скоринкою.
Як би там не було, але рецепт риби по-капітанську, думаю, вам стане в нагоді. Ви можете приготувати її з картоплею або без (в цьому випадку у вас залишається свобода у виборі гарніру), зі шляхетною фореллю або доступним хеком — блюдо в будь-якому випадку вийде дуже смачне!
- риба малокостная— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- помідори— 3-4 штук
- яйця— 2 штуки
- вершки 20% — 1,5 склянки
- сир твердий— 300 грам
- пучок зелені— 1 штука
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Картопля— 0,5 кілограма(опціонально)
Помідори вимити і нарізати скибочками.
Картопля (якщо ви вирішили його використовувати) теж.
зелень вимити, обсушити й подрібнити.
Сир натерти на крупній тертці.
рибу почистити, випатрати, вимити. відокремити філе і нарізати шматочками. посолити, поперчити, перемішати.
Яйця збити з вершками. посолити.
На дно змащеної маслом форми викласти картоплю. посолити, поперчити. Розподілити половину цибулі. викласти рибу, потім помідори. Розподілити залишився лук. Посипати тертим сиром, залити вершковою сумішшю і запікати в духовці до рум'яної скоринки 930-40 хвилин). Смачного!
Подібні рецепти
Копчена риба (простий рецепт)
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...