Рецепт Равіолі з зеленим горошком в лимонному бульйоні

Рецепт Равіолі з зеленим горошком в лимонному бульйоні
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування равіолі з начинкою із зеленого горошку, лука, сиру Пармезан і панірувальних сухарів, политих сумішшю курячого бульйону з часником і лимонною цедрою.

опис приготування:

Равіолі з соковитою зеленою начинкою - відмінне блюдо для весни.

  • яйця— 2 штуки(равіолі)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка(начинка)
  • цибулини-шалот— 2 штуки(начинка)
  • сіль— 1 За смаком(начинка)
  • сиру Пармезан— 6 Ст. ложок(начинка)
  • панірувальних сухарів— 6 Ст. ложок(начинка)
  • часнику— 2 зубчики(бульйон)
  • тертої лимонної цедри— 1 Чайна ложка(бульйон)
  • свіжовичавлений лимонний сік— За смаком(бульйон)
  • петрушка і варений горох— За смаком(бульйон)
Равіолі з зеленим горошком в лимонному бульйоні - фото крок 1 1. Змішати в мисці борошно і злегка збиті яйця вручну або міксером. Додати ще борошна, якщо тісто дуже липкі або більше води, якщо тісто занадто сухе. Занурений в центр тесту великий палець повинен виходити майже чистим. Загорнути тісто вологим рушником і відкласти в сторону, поки ви готуєте начинку. Протерти горошок через сито, щоб видалити шкірку. Розігріти масло в невеликій сковороді на середньому вогні, додати нарізану цибулю-шалот і дрібку солі. готувати, помішуючи, поки цибуля не розм'якшиться, 3-4 хвилини. Змішати горохового пюре, смажена цибуля, тертий пармезан і панірувальні сухарі в мисці. Розділити тісто на 6 частин і розкачати за допомогою машини для пасти на тонкі довгі смужки. викласти 1 чайну ложку начинки на кожну смужку через кожні 7 см.

Равіолі з зеленим горошком в лимонному бульйоні - фото крок 2 2. Мокрими пальцями змочити простір між начинкою. Якщо смужка не менше 10 см в ширину, скласти її навпіл уздовж по начинці. Якщо смужки менше 10 см, накрити одну смужку зверху інший і з'єднати. Використовуючи ролик для різання піци, розрізати тісто. Повторити з рештою тестом і начинкою.

Равіолі з зеленим горошком в лимонному бульйоні - фото крок 3 3. Змішати курячий бульйон, роздавлений часник, лимонну цедру, сіль і перець за смаком в каструлі, довести до виру на повільному вогні. Зменшити вогонь і накрити кришкою.
У великій каструлі довести воду до кипіння, додати 1 столову ложку солі і зменшити вогонь. Відварити равіолі в кілька партій до готовності, від 2 до 3 хвилин. Розділити приготовані равіолі на 6 misok.

Равіолі з зеленим горошком в лимонному бульйоні - фото крок 4 4. Прикрасити зеленню і вареним горохом при бажанні, залити лимонним бульйоном і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Салат з кальмарами і зеленим горошком

Свинина, тушкована із зеленим горошком

Приготувати такий салат на обід або вечерю, та й до свята простіше простого. Не вірите? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати простий, ситний і смачний салат з кальмарами і зеленим горошком. опис приготування: смачний, ситний, корисний… Та й готується легко і просто. Саме таким і пови...

Салат з огірком і зеленим горошком

Салат з огірком і зеленим горошком

Соковитий і поживний салат, приготований в літній сезон з зеленого горошку та огірків можна подати до шашлику, з котлетами, з м'ясними або рибними стравами, гарнірами з картоплі. опис приготування: При наявності зазначених інгредієнтів блюдо можна готувати хоч кожен день, додаючи або збавляючи...

Салат із зеленим горошком і морквою

Салат із зеленим горошком і морквою

Салат із зеленим горошком і морквою на перший погляд здасться простим і не заслуговує на особливу увагу. Але я пропоную його приготувати і ви будете приємно здивовані. опис приготування: У поєднанні з повним набором інгредієнтів, морква і зелений горошок надають страві незвичайний смак. Пікант...

Салат із зеленим горошком

Салат із зеленим горошком

Салат із зеленим горошком — смачний салат, який може стати одним з елементів вашого святкового застілля. Простий рецепт салату із зеленим горошком віддалено нагадує Олів'є, але їм не є. опис приготування: Якщо традиційні салати зеленим горошком на кшталт Олів'є вам набридли, рекомендую приготу...

Рис із зеленим горошком і мигдалем

Рис із зеленим горошком і мигдалем

Рис із зеленим горщиком і мигдалем — одне з найулюбленіших страв в Азії. Такий рис може бути як самостійною стравою, так і гарніром, ідеально підходить для святкового столу! опис приготування: Рис із зеленим горошком і мигдалем — це дуже смачно! Готується це кулінарне диво близько всього лише ...