Рецепт Плюшки

Рецепт Плюшки
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сьогодні будемо пляшками балуватися. Улюблені і знайомі з дитинства плюшки, з посипаною цукром скоринкою. Чарівний аромат свіжої випічки з корицею збере за обіднім столом всю вашу сім'ю.

опис приготування:

Плюшки - булочки із здобного тіста, які можуть мати самі різні розміри і форму, загальне у них одне: вони готуються з дріжджового тіста, виходять солодкими, ароматними і пишними. Класична плюшка - це булочка без начинки, тільки з тіста з цукром.

Але я вирішила поекспериментувати і додала пару своїх улюблених інгредієнтів. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати плюшки з шоколадом і корицею.

  • борошно— 275 грам
  • Вершкове масло— 85 грам
  • цукор— 1,5 Ст. ложки(+3 ст. ложки для начинки)
  • молоко— 3/4 склянки
  • Сухі дріжджі— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Яєчний жовток— 1 штука
  • обкладинка— 2 чайних ложки
  • Чорний шоколад— 75-100 грам
  • Розтоплене вершкове масло— 5 Ст. ложок
  • Цукрова пудра— 1 Ст. ложка(для посыпки)
1 Приготуйте опару: в сухому посуді змішайте сухі дріжджі і молоко, залиште в теплому місці на 5-10 хвилин.

2 Вершкове масло (85 грам) розтопіть, додайте яєчний жовток і добре все збийте вінчиком.

3 борошно просійте, приправити сіллю. Додайте опару і яєчно-масляну суміш. Добре все перемішайте і вимісити тісто до однорідності. Тісто скачайте в кулю і покладіть в миску, накрийте і поставте в тепле місце на 40-60 хвилин.

4 займемося начинкою: шоколад натріть на дрібній тертці. В окремому посуді змішайте розтоплене вершкове масло, корицю і цукор.

5 Після того як тісто підійшло і збільшилася в обсязі в два рази, дістаньте його і розділіть на 8-10 частин. Скачайте кожен шматочок в кулю і розкачати качалкою в коржики, змастіть начинкою і посипте зверху шоколадом.

6 Далі корж поверніть в рулет і розрізати вздовж на половини. тепер візьміть 2 частини скрутіть разом в джгутик і сформуйте колечко. Складіть сформовані булочки на деко і залиште на расстойку ще на 30 хвилин.

7 Коли булочки підійдуть, змастіть їх маслом з корицею і цукром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 5-7 хвилин. Далі знизьте температуру до 180 градусів і випікайте ще 10-12 хвилин. Дістаньте плюшки з духовки і посипте їх цукровою пудрою.

Подібні рецепти

Плюшки сирні з ягодами

Низькокалорійний пиріг

Розповім вам чудовий літній рецепт приготування обладнаних булочок сирних з ягодами. Порадуйте своїх близьких від цих ласощів! опис приготування: Плюшки сирні з ягодами, дійсно прекрасне частування. За рахунок достатку в них полуниці, смородини і суниці — плюшки вийдуть соковитими і смачними. ...

Плюшки з дріжджового тіста

Плюшки з дріжджового тіста

Якщо ви хочете приготувати плюшки з дріжджового тіста, смак яких так любимо з дитинства, то цей рецепт спеціально для вас! ніжні, пишні цукрові плюшки стануть популярним ласощами в вашому домі! опис приготування: Простий рецепт булочок з дріжджового тіста допоможе вам приготувати ласощі улюбле...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...