Рецепт Пиріг з тиляпии
Обожнюю рибні пироги, і пиріг з тиляпии — один з моїх найулюбленіших. Тиляпія немов створена для запікання — виходить фантастично смачно!
опис приготування:
Як я вже сказав в описі, рибні пироги — це моя пристрасть. Не знаю, чому так повелося, але пироги з рибою люблю більше будь-яких інших. З усіх рибних пирогів, що я перепробував (і з лососем, і з сьомгою, і з рибою простіше), найсмачнішим, на мій погляд, є пиріг з тиляпии. Він виходить дуже соковитим (якщо не пересушити в духовці, звичайно), ніжним, м'яким — готовий цілий деко зжерти, поки пиріг свіжий.
Коротше кажучи, пробуйте і насолоджуйтеся. хай щастить!
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 10 грам
- Борошно пшеничне— 600 грам
- Цукровий пісок— 30 грам
- Рослинна олія— 40 мілілітрів
- сіль— 1 Чайна ложка
- Вершкове масло— 250 грам
- сіль морська— 1 Чайна ложка
- Tilyapiya— 600 грам
- лук червоний— 2 штуки
- Куряче яйце— 1 штука
замішуємо тісто. Я всегда готовлю тесто для пирога именно таким способом — оно получается просто великолепным, не прилипает к рукам совершенно.
Далее поступаем с тестом привычным способом: ставимо в тепле місце на 1 час, потом разминаем руками и оставляем еще на полчаса.
Тиляпию слегка обжариваем в масле — буквально 2-3 хвилини, после чего нарезаем на небольшие кусочки для начинки.
Поднявшееся тесто делим на две неравных части. Большую часть раскатываем и кладем на противень, зверху викладаємо начинку — кусочки рыбы и лука. Можно немного помазать сметаной или другим соусом — але це опціонально. Солимо до смаку.
Меньший кусок теста, как вы уже наверняка догадались, выкладываем сверху на начинку. Залепляем края.
Смазываем верхнюю часть пирога взбитым яйцом.
випікаємо 25-30 хвилин при 190 градусах, після чого дістаємо, злегка охолоджуємо, розрізаємо і подаємо. Смачного! Ах, аж слюнки потекли…
Подібні рецепти
Холодний литовський борщ (Шалтібарщай)
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...