Рецепт Pikkata з kapersami

Рецепт Pikkata з kapersami
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування піккати, курки по-італійськи, в соусі з каперсів, петрушки і лимонного соку.

опис приготування:

Пікката - класичне італійське блюдо. Зазвичай готується з курки або телятини, приправляється соусом з додаванням лимонного соку і петрушки. Пікатта дуже швидко готується. Порадуйте своїх рідних ввечері італійської кухні.

  • курячі грудки— 2 штуки
  • сіль і Чорний перець— — За смаком
  • борошна— 100 грам
  • вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • оливкового масла— 5 Ст. ложок
  • лимонного соку— 1/3 склянки
  • курячого бульйону— 1/2 склянки
  • каперсів— 1/4 склянки
  • петрушки— 1/3 склянки
Pikkata з kapersami - фото крок 1 1. Курячі грудки очистити від шкіри і кісток. Обваляти в борошні. У великій сковорідці на середньому вогні розтопити 2 ст.л. вершкового масла з 3 ст.л. оливкового масла.

Pikkata з kapersami - фото крок 2 2. Коли суміш почне шипіти, додати 2 курячих грудки і готувати 3 хвилини. Коли курка зарум'яниться, перевернути і смажити 3 хвилини. Перекласти на тарілку. розтопити ще 2 ложки вершкового масла і додати 2 ст.л. оливкового масла. Коли суміш почне шипіти, додати інші два курячих грудки і підрум'янити з обох сторін. Сковорідку прибрати з вогню. Курку перекласти на тарілку.

Pikkata з kapersami - фото крок 3 3. В ту ж сковорідку додати лимонний сік, бульйон і каперси. Поставити на плиту і довести до кипіння. Покласти курку назад у сковорідку і готувати 5 хвилин. Перекласти курку на блюдо. Додати 2 залишилися ложки масла в соус, утворився в сковороді і добре перемішати.

Pikkata з kapersami - фото крок 4 4. Полити курку соусом і посипати петрушкою.

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Відварна грудка (простий рецепт)

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...