Рецепт Pijova

Рецепт Pijova
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 50 хв.
Pijova — це дуже бюджетний узбецький суп, рятував тамтешнє населення в післявоєнні роки. фактично, цей суп вариться з нічого, проте, всупереч очікуванням, виходить дуже навіть смачним.

опис приготування:

кілограм цибулі, півкіло кісток, рослинне масло та сіль з перцем. Чи можна приготувати що-небудь їстівне з такого бідного набору інгредієнтів? виявляється, можна, можливо!

Суп під назвою піёва (наголос — на останньому складі), як мені розповідав мій батько, був дуже популярний в Узбекистані в післявоєнні роки. народ голодував, і цей суп для бідняків рятував від голоду.

Приготувати цей бюджетний з бюджетних суп коштує і сьогодні — чисто з кулінарного азарту хоча б. Напевно це буде найдешевше блюдо у вашій кулінарній практиці Хоча якщо врахувати, що піёва вариться понад дві години, і скільки коштує сьогодні електрику, то суп перестає здаватися таким дешевим

хай щастить!


  • Цибуля— 1 кілограм
  • Кісточки баранячі— 500 грам
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
Pijova - фото крок 1 Поскольку приготовление этого супасвоеобразный фокус (з нічого — ситне і смачне блюдо), я, как Копперфильд перед своими трюками, продемонстрирую ингредиенты. Отже, це — самый обыкновенный и дешевый лук.

Pijova - фото крок 2 А це — кісточки, на которых практически нет мяса.

Pijova - фото крок 3 В воке или казане разогреваем масло, добавляем туда наши косточки и обжариваем их до уверенного темно-коричневого цвета мяса, оставшегося на костях.

Pijova - фото крок 4 Засим сбавляем огонь, а в казан наливаем 0,5л горячей воды. Варим на умеренном огне практически до полного испарения воды.

Pijova - фото крок 5 Теперь косточки можно смело выбрасывать из казана, а вот жир, навпаки, залишаємо. В этот жир добавляем тонкими полукольцами нарезанный лук. Ставим казан на медленный огоньи начинаем томить наш лучок. Томить, но ни в коем случае не жарить.

Pijova - фото крок 6 Томить на медленном огне и под крышкой наш лук мы будем около 2 годин. Сперва лук будет такого цвета

Pijova - фото крок 7затем -такого.

Pijova - фото крок 8 По истечению двух часов заливаем в казан с луком литр горячей воды, додаємо сіль і перець. Даем покипеть несколько минут, після чого знімаємо з вогню.

Pijova - фото крок 9 Даем супу настояться под крышкой минут 10, після чого подаємо його до столу. Я, як бачите на фото, не удержался и добавил в суп еще и острый перец (для гостроти), однако вы можете этого не делать. Смачного!

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Плов з булгура зі свининою

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...