Рецепт Pijova
Pijova — це дуже бюджетний узбецький суп, рятував тамтешнє населення в післявоєнні роки. фактично, цей суп вариться з нічого, проте, всупереч очікуванням, виходить дуже навіть смачним.
опис приготування:
кілограм цибулі, півкіло кісток, рослинне масло та сіль з перцем. Чи можна приготувати що-небудь їстівне з такого бідного набору інгредієнтів? виявляється, можна, можливо!
Суп під назвою піёва (наголос — на останньому складі), як мені розповідав мій батько, був дуже популярний в Узбекистані в післявоєнні роки. народ голодував, і цей суп для бідняків рятував від голоду.
Приготувати цей бюджетний з бюджетних суп коштує і сьогодні — чисто з кулінарного азарту хоча б. Напевно це буде найдешевше блюдо у вашій кулінарній практиці Хоча якщо врахувати, що піёва вариться понад дві години, і скільки коштує сьогодні електрику, то суп перестає здаватися таким дешевим
хай щастить!
- Цибуля— 1 кілограм
- Кісточки баранячі— 500 грам
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- сіль, перець— — За смаком
А це — кісточки, на которых практически нет мяса.
В воке или казане разогреваем масло, добавляем туда наши косточки и обжариваем их до уверенного темно-коричневого цвета мяса, оставшегося на костях.
Засим сбавляем огонь, а в казан наливаем 0,5л горячей воды. Варим на умеренном огне практически до полного испарения воды.
Теперь косточки можно смело выбрасывать из казана, а вот жир, навпаки, залишаємо. В этот жир добавляем тонкими полукольцами нарезанный лук. Ставим казан на медленный огонь — и начинаем томить наш лучок. Томить, но ни в коем случае не жарить.
Томить на медленном огне и под крышкой наш лук мы будем около 2 годин. Сперва лук будет такого цвета…
…затем -такого.
По истечению двух часов заливаем в казан с луком литр горячей воды, додаємо сіль і перець. Даем покипеть несколько минут, після чого знімаємо з вогню.
Даем супу настояться под крышкой минут 10, після чого подаємо його до столу. Я, як бачите на фото, не удержался и добавил в суп еще и острый перец (для гостроти), однако вы можете этого не делать. Смачного!
Подібні рецепти
Плов з булгура зі свининою
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...