Рецепт Підлива до тефтелі
Смачне другу страву тефтелі особливо люблять діти, вони часто просять приготувати їх, як в дитячому садку. Та й дорослі не відмовляться від ситних м'ясних кульок з улюбленим гарніром і ароматною підливою.
опис приготування:
Підлива до тефтелі готується з сметани, вершків, томатів і їх поєднання, з сиром і навіть просто на воді. Хочу поділитися вдалим рецептом. Покажу і розповім, як приготувати овочеву підливу до тефтелі.
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- помідори— 1 кілограм
- кріп свіжий— 1 пучок
- Олія соняшникова— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
На середньому вогні розігрійте велику сковороду з соняшниковою олією і, перемішуючи, обсмажте до м'якості і світло-коричневого кольору тонко нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю.
Морква почистіть і натріть на крупній тертці. Додайте моркву до цибулі, перемішайте і тушкуйте овочі разом протягом 8-10 хвилин.
З варених помідорів зніміть шкірку, наріжте томати шматочками і складіть в чашу блендера.
Подрібніть помідори до утворення однорідного пюре.
Додайте томатне пюре в сковороду до овочів.
Промийте і наріжте свіжий кріп, додайте його на сковороду.
Овочевий соус приправте за смаком, перемішайте і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь, і нехай соус кипить протягом 10 хвилин, потім вимкніть плиту.
Візьміть чавунну посуд і покладіть кілька горошин чорного перцю і 2-3 лаврові листки. Приготовлені і обсмажені тефтелі укладіть в цей посуд. Залийте соусом тефтелі, накрийте каструлю кришкою, доведіть до кипіння, потім вогонь зменшіть і млоїте тефтелі в соусі близько 45 хвилин.
Подайте тефтелі в підливі гарячими, з будь-яким гарніром за смаком. Смачного!
Подібні рецепти
Підлива до гарнірів (простий рецепт)
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...
Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...