Рецепт Більш помітний, ніж нектарин
кажуть, від нудьги допоможе солоденьке. А якщо це солодке — небачений нектарин, то поганий настрій вам взагалі не загрожує. Побалуйте себе смачним ароматним повидлом і чашкою міцного чаю!
опис приготування:
Нектарини багаті корисними мікроелементами і вітамінами. вони ароматні, не надто солодкі і прекрасно підходять для консервації.
Повидло з нектаринів має найніжнішим смаком. Я впевнена, що ви відразу його полюбите.
Як приготувати повидло з нектаринів — розповідаю:
1. промийте плоди, розріжте на чотири часточки, видаліть кісточки.
2. Часточки нектаринів викладіть в каструлю, засипте цукром і залишіть на годину. Нехай утворюється сік.
3. Через годину поставте каструлю з нектаринами на повільний вогонь, доведіть до кипіння. Не забувайте постійно помішувати.
4. Після кипіння варіть нектарини ще хвилин 10, потім зніміть з вогню і відставте. Нехай повністю охолоне.
5. Потім знову поверніть на плиту, доведіть до кипіння і варіть до готовності. через 10-15 хвилин, після того, як повидло закипить, додайте сік одного лимона.
6. Простерилизуйте невеликі баночки і розлийте по ним гаряче повидло з нектаринів. Засукайте стерильними кришками. Укутайте до повного охолодження.
Готово!
Приємного і нехай ваше життя буде солодким!
- нектарини— 1 кілограм
- цукор— 1,5 кілограма
- лимон— 1 штука(Будемо використовувати сік.)
Повидло з нектаринів має найніжнішим смаком. Я впевнена, що ви відразу його полюбите.
Як приготувати повидло з нектаринів — розповідаю:
1. промийте плоди, розріжте на чотири часточки, видаліть кісточки.
2. Часточки нектаринів викладіть в каструлю, засипте цукром і залишіть на годину. Нехай утворюється сік.
3. Через годину поставте каструлю з нектаринами на повільний вогонь, доведіть до кипіння. Не забувайте постійно помішувати.
4. Після кипіння варіть нектарини ще хвилин 10, потім зніміть з вогню і відставте. Нехай повністю охолоне.
5. Потім знову поверніть на плиту, доведіть до кипіння і варіть до готовності. через 10-15 хвилин, після того, як повидло закипить, додайте сік одного лимона.
6. Простерилизуйте невеликі баночки і розлийте по ним гаряче повидло з нектаринів. Засукайте стерильними кришками. Укутайте до повного охолодження.
Готово!
Приємного і нехай ваше життя буде солодким!
Подібні рецепти
Новорічний ГАВбургер
Плов більш вегетаріанець — це плов без м'яса, чиї смакові якості не поступаються звичним плову з м'ясом. опис приготування: Плов більш вегетаріанець, як ви помітили, готується швидко і легко — протягом години. Важливу роль в приготуванні плову грають спеції, тому обов'язково посоліть, поперчіт...
Риба, zharennaya більш азіатських
Риба в кисло-солодкому соусі — нескладний рецепт азіатської кухні, особливо популярний на сході. Прочитайте як посмажити рибу по-азійському. З цим рецептом ви будете на висоті! опис приготування: Блюдо це примітно тим, що для його приготування не буде потрібно оригінальних азіатських соусів і ...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...