Рецепт Салат королівський
Салат королівський отримав свою назву за рахунок дорогих інгредієнтів, а саме — червоної ікри. Він виходить вишуканим, смачним, — справжній святковий салат для королів і королев! пробуємо!
опис приготування:
Салат королівський готується просто. Відварюємо картоплю і яйця, натираємо їх на тертці. Креветки також відварюємо і чистимо. Потім формуємо шари з усіх інгредієнтів, промащуючи кожен майонезом. Зверху прикрашаємо салат королівський ікрою. Приємного апетиту і відмінного свята!
- Креветки варені заморожені— 1,2 кілограма
- яйця— 4 штуки
- картопля— 3 штуки
- Ікра червона— 100 грам
- Лавровий лист— 4 штуки
- Перець чорний горошком— 1 Чайна ложка
- Перець запашний горошком— 3-4 штук
- сіль— — За смаком
- майонез— 1,5 склянки
2. Відварені яйця і картопля почистіть.
3. Велику каструлю з водою поставте на вогонь, додайте в неї весь перець горошком, лавровий лист, сіль за смаком і доведіть до кипіння.
4. Як тільки вода закипить, кидайте в неї креветки. До речі, можна їх викладати в каструлю і замороженими, просто збільшитися час варіння.
5. Креветки доводимо до кипіння, варимо хвилини 4, потім відкидаємо на друшляк.
6. Приготуйте красиву салатницю. Насамперед "; розмалюйте" дно салатниці, зробивши майонезну сітку.
7. креветки очистіть, розріжте, якщо вони дуже великі і поділіть загальна кількість на дві частини. Одну частину викладаємо в салатницю на сітку з майонезу.
8. потім знову — трохи майонезу.
9. На майонез натираємо варену картоплю. Можна картоплю натерти заздалегідь, а можна терти його прямо в салатницю.
10. Терту картоплю злегка приплесну рукою або ложкою.
11. Шар картоплі змастіть майонезом.
12. Потім натираємо в салатницю варені яйця.
13. На яйця "; накладаємо" майонезну мережу.
14. Викладаємо половину креветок і гарненько промазуємо зверху майонезом.
15. Завершальним шаром йде королівська ікра!
16. Готовий салат королівський потрібно охолодити і залишити в холодильнику на 6-8 годин. Не забудьте салатницю обернути харчовою плівкою.
17. Подавайте салат королівський на стіл прямо в салатниці або порційно. Смачного!
Подібні рецепти
Домашній пісний хліб
Кожен святковий стіл повинен починатися з ефектних і смачних закусок або салатів. Тому в моїй "; кулінарній книзі" зібрано вже так багато рецептів, які підійдуть до застіль з різних нагод. опис приготування: наприклад, для Дня народження або звичайних посиденьок ввечері я вважаю за краще робит...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...