Рецепт Польський паску
Сьогодні я розповім, як приготувати польський паску — традиційну пасхальну польську випічку. Вже не знаю, чи дійсно поляки готують паску саме так, проте виходить смачно.
опис приготування:
Рецепт польського паски, природно, винайдений не мною — взяв його з кулінарної книги польською традиційної кухні. Рецепт мені настільки сподобався, що на минулий Великдень було вирішено спекти саме такий польський паску. Сподобалося абсолютно всім, тому із задоволенням ділюся рецептом і з вами.
Удачі в приготуванні!
- Вершкове масло— 220 грам
- Борошно пшеничне— 500 грам
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 10 грам
- Цукровий пісок— 200 грам
- журавлина sushenaya— 50 грам
- Ізюм темний— 50 грам
- Цукрова пудра— 100 грам
- Кокосова стружка— 20 грам
- молоко— 300 мілілітрів
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Куряче яйце— 4 штуки
- вишня сушена— 50 грам
- цукати лимонні— 50 грам
- Ізюм світлий— 50 грам
- лимони— 1/4 штуки
Просеиваем в смесь муку и интенсивно перемешиваем — в тесте не должно оставаться комков. Тісто має вийти дуже еластичним і гладким.
В получившееся тесто добавляем дрожжи, розмішуємо.
Накрываем приготовленную опару полотенцем и оставляем на час в теплом месте.
Тем временем яйца необходимо взбить с сахаром до образования густой массы белого цвета.
В постоявшую около часа опару добавляем взбитые яйца и сухофрукты. Аккуратненько вымешиваем при помощи лопатки.
Добавляем еще немного муки и замешиваем однородное тесто густой консистенции.
Беремо форму для випікання, змащуємо вершковим маслом. Выкладываем в нее наше тесто.
випікаємо 50-60 хвилин при 180 градусах.
Готовый кулич достаем из духовки, даем ему отстояться.
Поливаем кулич смесью лимонного сока и и сахарной пудры. при бажанні, можно посыпать кокосовой стружкой. Даем глазури застыть — и кулич готов к употреблению.
Подібні рецепти
Польський Макіївці з яблуками
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...