Рецепт Пиріг з абрикосами

Рецепт Пиріг з абрикосами
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Я часто печу пироги по одному дуже простим рецептом. Начинку в них можна міняти відповідно до сезону (і супутнім йому ягодам, фруктам) або настрою. Сьогодні на хвилі — смачний пиріг з абрикосами.

опис приготування:

Абрикоси для пирога підійдуть як свіжі, так і консервовані. А можна взагалі замінити їх на будь-які інші ягоди, фрукти або навіть варення. Розрізаний пиріг виглядає чудово! він — пишний і не сухий, а абрикоси виділяють тонкий аромат спекотного літа. Пиріг подавайте з кавою або чаєм, а можна і з кулькою ванільного морозива.

Отже, готуємо пиріг з абрикосами за наступним простим рецептом.

1. Масло краще дістати з холодильника заздалегідь або, якщо ви забули це зробити, його можна натерти на крупній тертці. Потім масло розітріть з цукром і ванільним цукром дерев'яною ложкою або блендером.

2. Belk відділ Желтков. Жовтки додайте до масла з цукром і добре перемішайте.

3. Білки збийте окремо. Раджу додати ложку цукру.

4. До маси з масла, цукру і жовтків поступово вводите борошно з розпушувачем. Якщо використовуєте соду, то попередньо загасите її. Я гашу соду свіжовичавленим лимонним соком.

5. Замісити густе тісто і додайте в нього збиті білки. перемішайте.

6. Форму змастіть маслом і присипте панірувальними сухарями. Можна і не присипати сухарями, але масло — обов'язково. Викладіть у форму половину тіста і вдарте формою з тестом об стіл, щоб тісто рівномірно розподілилося.

7. абрикоси промийте, просушіть, розріжте навпіл і виберіть кісточку. Половинки абрикосів викладіть зрізом вниз. Зверху залийте тестом і розрівняйте ложкою.

8. Форму з тістом поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Готовність перевіряйте сірником або зубочисткою.

Пиріг з абрикосами готовий! Припорошити його пудрою.

Смачного!

  • абрикоси— 500 грам
  • цукор— 150 грам
  • борошно— 200-250 грам
  • Масло або маргарин— 150 грам
  • яйця— 5 штук
  • Розпушувач або гашене сода— 2 чайних ложки
  • Ванільний цукор— 2 чайних ложки
Абрикоси для пирога підійдуть як свіжі, так і консервовані. А можна взагалі замінити їх на будь-які інші ягоди, фрукти або навіть варення. Розрізаний пиріг виглядає чудово! він — пишний і не сухий, а абрикоси виділяють тонкий аромат спекотного літа. Пиріг подавайте з кавою або чаєм, а можна і з кулькою ванільного морозива.

Отже, готуємо пиріг з абрикосами за наступним простим рецептом.

1. Масло краще дістати з холодильника заздалегідь або, якщо ви забули це зробити, його можна натерти на крупній тертці. Потім масло розітріть з цукром і ванільним цукром дерев'яною ложкою або блендером.

2. Belk відділ Желтков. Жовтки додайте до масла з цукром і добре перемішайте.

3. Білки збийте окремо. Раджу додати ложку цукру.

4. До маси з масла, цукру і жовтків поступово вводите борошно з розпушувачем. Якщо використовуєте соду, то попередньо загасите її. Я гашу соду свіжовичавленим лимонним соком.

5. Замісити густе тісто і додайте в нього збиті білки. перемішайте.

6. Форму змастіть маслом і присипте панірувальними сухарями. Можна і не присипати сухарями, але масло — обов'язково. Викладіть у форму половину тіста і вдарте формою з тестом об стіл, щоб тісто рівномірно розподілилося.

7. абрикоси промийте, просушіть, розріжте навпіл і виберіть кісточку. Половинки абрикосів викладіть зрізом вниз. Зверху залийте тестом і розрівняйте ложкою.

8. Форму з тістом поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Готовність перевіряйте сірником або зубочисткою.

Пиріг з абрикосами готовий! Припорошити його пудрою.

Смачного!

Подібні рецепти

Пиріг з замороженими абрикосами

Дріжджовий пиріг з абрикосами

З замороженими абрикосами можна спекти чудовий пиріг (навіть взимку!). Готується він просто, а виглядає приголомшливо! Такий пиріг можна нарізати і на квадратні тістечка з половинкою абрикоса в кожному. опис приготування: Абрикоси в цьому пирозі можна заховати або виставити в "; перші ряди ";....

Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами

Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами

Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами — це досить простий і швидкий в приготуванні, але дуже смачний і апетитний горіховий пиріг. готую регулярно — і нікому не набридає! опис приготування: Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами я називаю холостяцьким — за надзвичайну простоту приготування...

Пиріг з консервованими абрикосами

Пиріг з консервованими абрикосами

Цей пиріг можна готувати в будь-який час року, адже використовувати ми будемо консервовані абрикоси. м'яке, ароматне і солодке тісто, яке підкреслюють злегка кислуваті абрикоси…смакота! опис приготування: Хочете згадати аромат і смак літа? Значить прийшов час спекти смачний пиріг з консервован...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...