Рецепт Піца з вешенками

Піца з вешенками — це прекрасна альтернатива будь-місний піці. Такий рецепт допоможе привнести родзинку і оригінальність на ваш стіл. Це справжня піца з італійським настроєм!
опис приготування:
Піца з вешенками в домашніх умовах, але з італійським настроєм. рецепт:
1. Беремо відповідну форму для запікання, змащуємо її невеликою кількістю оливкової олії і викладаємо основу для піци. Якщо у вас домашнє тісто, то протикає тісто виделкою кілька разів, по всій площі.
2. Беремо гливи і ретельно їх моєму. відрізаємо ніжки. У глибокій мисці заливаємо гливи окропом і залишаємо на 10-15 хвилин, потім воду зливаємо.
3. На розігріту сковороду, з двома столовими ложками рослинного масла, викладаємо гливи. На сильному вогні обсмажуємо гливи до рум'яної скоринки, постійно помішувати.
4. Беремо два помідора і обшпарюємо їх окропом і знімаємо шкірку. Один помідор нарізаємо тонкими кружечками або напівкружечками.
5. Беремо другий помідор і видаляємо рідина з насінням. Кладемо помідор в блендер, додаємо 1 чайну ложку цукру, сіль і перець — за смаком. подрібнюємо все.
6. беремо сковорідку, розігріту з двома столовими ложками оливкової олії і тушкуємо отриману в блендері суміш до консистенції густого соусу.
7. Кладемо в блендер тертий пармезан, свіжий базилік і зубчики часнику, подрібнюємо.
8. Приготованим томатним соусом рівномірно змащуємо основу для піци. Посипаємо невеликою кількістю сухого орегано.
9. Моцареллу ріжемо тонкими скибочками і рівномірно викладаємо на основу.
10. Потім викладаємо обсмажені гливи і попередньо нарізаний помідор.
11. Посипаємо все подрібненою сумішшю пармезану, базиліка і часнику. Розкладаємо трохи каперсів.
12. Тепер можна відправляти піцу на 20 хвилин в попередньо розігріту до 180 ° C.
Рецепт приготування піци з вешенками, незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів і дій, досить простий. Спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся!
приємного апетиту!
- Основа для піци— 1 штука(Середнього або великого розміру. Можна купити або взяти заздалегідь приготовлену.)
- гливи— 400 грам
- помідори— 2 штуки(Один — для соусу і другий для начинки.)
- моцарелла— 150 грам
- пармезан— 50 грам
- базилік— 5-6 штук(Свіжий, 5-6 гілочок)
- часник— 1-2 зубчиків
- каперсами— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 За смаком
- цукор— 1 Чайна ложка
- орегано— 1 За смаком
- Чорний перець— 1 За смаком
- Оливкова олія— 1 За смаком
1. Беремо відповідну форму для запікання, змащуємо її невеликою кількістю оливкової олії і викладаємо основу для піци. Якщо у вас домашнє тісто, то протикає тісто виделкою кілька разів, по всій площі.
2. Беремо гливи і ретельно їх моєму. відрізаємо ніжки. У глибокій мисці заливаємо гливи окропом і залишаємо на 10-15 хвилин, потім воду зливаємо.
3. На розігріту сковороду, з двома столовими ложками рослинного масла, викладаємо гливи. На сильному вогні обсмажуємо гливи до рум'яної скоринки, постійно помішувати.
4. Беремо два помідора і обшпарюємо їх окропом і знімаємо шкірку. Один помідор нарізаємо тонкими кружечками або напівкружечками.
5. Беремо другий помідор і видаляємо рідина з насінням. Кладемо помідор в блендер, додаємо 1 чайну ложку цукру, сіль і перець — за смаком. подрібнюємо все.
6. беремо сковорідку, розігріту з двома столовими ложками оливкової олії і тушкуємо отриману в блендері суміш до консистенції густого соусу.
7. Кладемо в блендер тертий пармезан, свіжий базилік і зубчики часнику, подрібнюємо.
8. Приготованим томатним соусом рівномірно змащуємо основу для піци. Посипаємо невеликою кількістю сухого орегано.
9. Моцареллу ріжемо тонкими скибочками і рівномірно викладаємо на основу.
10. Потім викладаємо обсмажені гливи і попередньо нарізаний помідор.
11. Посипаємо все подрібненою сумішшю пармезану, базиліка і часнику. Розкладаємо трохи каперсів.
12. Тепер можна відправляти піцу на 20 хвилин в попередньо розігріту до 180 ° C.
Рецепт приготування піци з вешенками, незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів і дій, досить простий. Спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся!
приємного апетиту!
Подібні рецепти

Піца з вешенками і кукурудзою
Гливи - дивовижні гриби. Вони не тільки містять велику кількість корисних для людини мінеральних речовин і вітамінів, але і володіють цілющими властивостями. А салати з них виходять відмінними! опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт салату з вешенками. салат, приготований за цим рецепт...

Салат з вешенками і огірками
розповім, як приготувати салат з вешенками і огірками. Вийде чудовий салат як для святкових застіль, так і на кожен день. Він хрусткий і смачний, потрібно спробувати обов'язково! опис приготування: смачний, соковитий і свіжий салат з вешенками і огірками - перед вами. сподіваюся, вам цей приго...

Піца з маслинами
Ще не доводилося мені зустрічати людини, який не любить піцу. Тим більше, що існує величезна різноманітність рецептів. Розповім один з найпростіших варіантів, як приготувати піцу з маслинами. опис приготування: Приготування піци - справа нехитра, але потрібно витримати пропорції начинки і тіст...

Піца з мідіями
Піца з морепродуктами вважається найдорожчою і найсмачнішою. Оскільки дуже люблю смак мідій, тому сьогодні зробимо випічку за рецептом, як приготувати піцу з мідіями. Смачно і ситно. опис приготування: Хай живуть оригінальні рецепти! Прийшов час експериментів. Почнемо з незвичайного і цікавого...

Піца з моцарелою і грибами
Пропоную на замітку любителям італійської кухні простий рецепт піци з моцарелою і грибами на листковому тісті. Весь процес підготовки інгредієнтів не займе і 20 хвилин, а результат здивує. опис приготування: Цей простий рецепт піци з моцарелою і грибами припаде до смаку всім любителям овочевих...