Рецепт Риба по-тайськи

Рецепт Риба по-тайськи
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
ця хрустка, гостра, пікантна рибка порадує всіх шанувальників азіатської кухні. Рецепт приготування риби по-тайськи прекрасно підійде для вечері вдвох або дружньої вечірки.

опис приготування:

Тайці готують подібні страви в воке — традиційної сковороді з опуклим дном. Вок швидко нагрівається, після чого довго і рівномірно тримає температуру — це якість дозволяє опускати продукти в киплячу олію буквально на лічені хвилини.

Якщо у вас немає вока — не біда. Для приготування риби по-тайськи підійде толстостенная каструля, казан або важкий сотейник. В іншому технологія дуже проста і не повинна заподіяти вам зайвого клопоту.

інгредієнти доступні — в якості основного компонента страви може бути використана практично будь-яка морська риба. імбир, соєвий соус і чилі можна придбати в будь-якому супермаркеті. А свіжу зелень в крайньому випадку замініть сушеної.

Смачного!

  • Філе білої морської риби— 800 грам
  • Крохмаль кукурудзяний— 7-8 Ст. ложок
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Перець чилі— 1 штука
  • Пучок зеленої цибулі— 1 штука
  • Корінь імбиру— 50 грам
  • пучок м'яти— 1 штука
  • пучок базиліка— 1 штука
  • Масло рослинне— 0,5 склянки
  • олія кунжутна— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 3-4 Ст. ложок
  • цукор— 1 Чайна ложка
Риба по-тайськи - фото крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками. Обваляти в крохмалі.

Риба по-тайськи - фото крок 2 Почистити і нарізати часник і імбир: часник пластинами, імбир соломкою.

Риба по-тайськи - фото крок 3 У чилі видалити плодоніжки і насіння. м'якоть подрібнити.

Риба по-тайськи - фото крок 4 Нарізати зелену цибулю, м'яту і базилік.

Риба по-тайськи - фото крок 5 Обсмажити рибу в сковороді з розпеченим рослинним маслом по 2 хвилини з кожного боку.

Риба по-тайськи - фото крок 6 Злити майже все масло (залишити 1-2 столових ложки) і швидко обсмажити часник і імбир. Додати чилі, Зелена цибуля, цукор, соєвий соус, зелень. Перемішати і готувати 1 хвилину. Повернути в сковороду рибу, перемішати і відразу подавати на стіл c локшиною або рисом.

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Салат красуня з гранатом

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...