Рецепти mya.com.ua

Сендвіч з м'ясними кульками

Сендвіч з м'ясними кульками

Теплий ароматний сендвіч з м'ясом і сальсою, хрустка булочка і сир… Вже хочеться спробувати? Тоді дивіться мій детальний покроковий рецепт, як приготувати сендвіч з м'ясними кульками. опис приготування: Для сендвічів можна використовувати магазинні булочки для хот-догів або спекти їх самостійн...

Рибний суп з морепродуктами

Рибний суп з морепродуктами

Хочете приготувати нескладний, але дуже апетитний рибний суп з морепродуктами в домашніх умовах? Тоді зверніть увагу на цей варіант, який вам обов'язково сподобається. опис приготування: Такий простий рецепт рибного супу з морепродуктами може стати одним з ваших улюблених. Дивовижне поєднання ...

Салат «Метелиця»

Салат «Метелиця»

Цей смачний і простий салат для новорічного столу особливо сподобається любителям сиру і грибів. подивіться рецепт, як приготувати салат "; Метелиця ";. Він поєднує в собі відмінний смак і зовнішній вигляд. опис приготування: Цей листковий салат - частий гість на нашому столі, але поки ще не п...

Салат зі шпинату, граната і авокадо

Салат зі шпинату, граната і авокадо

Рецепт легкого корисного салату зі шпинату, граната і авокадо. Насіння соняшнику і шпинат в цьому салаті — першосортні джерела магнію, а авокадо містить вітамін B6. опис приготування: Очистіть гранат і витягніть зерна. У великій мисці збийте 3 столові ложки лимонного соку, гірчиці і масла, пр...

Пулькогі

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт з корейської кухні. Приготування філе яловичини в маринаді з овочів. кількість порцій: 1-2 філе яловичини— 450 грам(реберна частина) Цибуля— 1 штука Зелена цибуля— 1 штука часник— 1 зубчик кунжут— 1 штука Соєвий соус— 2 Ст. ложки цукор— 1 щіпка Кунжутну олію— 1 Ст. ложка У пластиков...

Риба з морквою і цибулею в духовці

Риба з морквою і цибулею в духовці

рецепт простий, але виходить на виході дуже смачне і яскраве блюдо. Підійде для сімейної вечері або для святкового столу. опис приготування: Для того, щоб приготувати рибу з морквою і цибулею в духовці, можна використовувати будь-які види риб. Причому можна взяти як готове філе, так і підготув...

Розсольник рибний класичний

Розсольник рибний класичний

Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...

Салат з огірків «дамські пальчики»

Салат з огірків «дамські пальчики»

Хочу запропонувати надзвичайно простий рецепт салату з огірків на зиму. Смак у огірочків слідкувати-гострий, під картопельку чи під закуску — розійдуться моментально! опис приготування: Приготувати салат з огірків "; Дамські пальчики" не тільки дуже просто, але і відносно швидко. все нарізаємо...

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів

Пиріг рибний з консервів — це смачний і ситний пиріг. Його приготування складається з трьох етапів: тісто (основа пирога), начинка і заливка. Гарний відкритий рибний пиріг можна розділити на 8 порцій. опис приготування: Щоб приготувати пиріг рибний з консервів нам багато не потрібно. Протягом ...

Саджан

Саджан

Саджан — це дуже смачне блюдо азербайджанської кухні, головною особливістю якого є використання м'якого і ніжного м'яса, а так достаток свіжих овочів. опис приготування: Рецепт приготування саджа дуже старий, а саме блюдо отримало свою назву завдяки посуді, в якій воно, власне, і робиться. Це ...

Салат «Новорічна шапочка»

Салат «Новорічна шапочка»

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, то приготуйте на святковий стіл оригінальний салат у вигляді "; новорічної шапочки ";. Склад його не менш оригінальний, що приємно здивує гостей. Візьміть на замітку! опис приготування: Якщо ви не любите шпроти, ви можете замінити на будь-яку копчену...

Салат гірчичний

Салат гірчичний

Цей салат гірчичний вважається теплим, оскільки для його приготування використовується запечена куряча грудка. Особливої ​​пікантності салату надає медово-гірчичний соус. дивіться рецепт. опис приготування: Перед подачею цей салат можна посипати кунжутом, а можна залишити і так. Медово-гірчичн...

Помідори з часником на зиму

Помідори з часником на зиму

Хочу поділитися з вами моїм улюбленим рецептом консервування помідорів. На перший погляд може здатися, що пропорції неправильні, але немає, в рецепті все точно. Помідори виходять солодкуваті, з часниковим смаком. А який розсіл?! Його першим випивають мої домашні! опис приготування: Отже, розпо...

Салат з копченим ковбасним сиром

Салат з копченим ковбасним сиром

Такий салат з копченим ковбасним сиром можна готувати до обіду або на святковий стіл. Ковбасний сир надає особливий аромат салату, а сухарики доповнюють смак. Сухарики можна зробити своїми руками. опис приготування: Цей салат з копченим ковбасним сиром в домашніх умовах можна приготувати менш ...

Пиріг з яблуками «осінній»

Пиріг з яблуками «осінній»

Восени аромат яблучних пирогів доноситься чи не з кожної хати. Хочу запропонувати Вам ще один варіант вологого яблучного пирога з волоськими горіхами. Чудове поєднання смаку! опис приготування: Волоські горіхи можете замінити горіхами пекан. Також можете додати разом з корицею дрібку мускатног...

Пиріг з риби

Пиріг з риби

Пироги з начинкою з риби виходять дуже соковитими і ароматними. У цьому рецепті в якості начинки використовується рибна консерва. Для того щоб довго не возитися з тестом, візьміть готове листкове. опис приготування: Цей пиріг відмінно підійде для святкового столу. Він виглядає дуже красиво і а...

Піссаладьер, прованський цибульний пиріг

Піссаладьер, прованський цибульний пиріг

Рецепт приготування пирога. Французька кухня. кількість порцій: 8 борошна— 200 грам(для тіста) сіль— 1 щіпка сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 150 мілілітрів рослинної олії— 1 Ст. ложка рослинної олії— 4 Ст. ложки ріпчастої цибулі— 0,5 кілограма цибуля-пористий— 0,5 кілограма гілочки ч...

Салат з патисонів

Салат з патисонів

Зараз на самому піку свіжі овочі, тому вважаю великим упущенням, якщо не використовувати їх по максимуму. У мене були гарні патисони, тому розповім, як приготувати салат з патисонів. опис приготування: Цей овоч такий же смачний, як і красивий, тому мені захотілося приготувати щось смачне, але ...

Рагу з курки і гарбуза

Рагу з курки і гарбуза

Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з бархатистою гарбузом. Трохи солодкуватий присмак гарбуза гармонує з таким же смаком селери. У підсумку виходить відмінно рагу. Смачне і ароматне! опис приготування: Замість томатної пасти використовуйте пасат або протерті помідори, тоді смак рагу буде ...

Приправа «Полтавська»

Приправа «Полтавська»

Смачна овочева приправа на зиму. "Полтавскую" приправу можна використовувати в процесі приготування перших і других страв, а також подавати в якості овочевого гарніру. Рецепт дуже простий. опис приготування: Заготівля помірно гостра на смак, тому, багато її їдять зі шматочком хліба, як овочеву...