Рецепти mya.com.ua

Правильний стейк з яловичини

Правильний стейк з яловичини

Щоб приготувати правильний стейк з яловичини, важливо знати кілька речей. В першу чергу, підібрати хороший шматочок м'яса, Ну і, звичайно ж, приготувати його з любов'ю, слідуючи наведеному рецептом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування правильного стейка з яловичини. Детал...

Пиріг «сніжинка»

Пиріг «сніжинка»

Цей пиріг готується на дріжджовому здобне тесті у формі сніжинки. Пиріг смачний і зручний для подачі — його не потрібно нарізати, він розбирається на порційні булочки. опис приготування: Тематичний пиріг на Новорічні та Різдвяні свята з дріжджового здобного тіста. Випічка дуже смачна, втім як ...

Салат «зайчик»

Салат «зайчик»

Рецепт приготування новорічного салату Зайчик з дуже цікавим і незвичайним оформленням. опис приготування: Моєму апельсини і розрізаємо навпіл. Звільняємо від мякоті.Мякоть апельсина ощіщаем від білих прожилок і нарізаємо часточки шматочками. Відварене м'ясо курки,також нарізаємо .Огурчік шатк...

Салат з куркою і мандаринами

Салат з куркою і мандаринами

Цей салат дуже ніжний і дуже смачний. Незвичайне поєднання ніжного курячого м'яса і соковитого яскравого мандарина, нікого не залишать байдужим — ось вам рецепт салату з куркою і мандаринами. опис приготування: Цей салат-коктейль з куркою і мандаринами стане прекрасним частуванням до романтичн...

Реберця по-китайськи з смаженим рисом

Курка в тесті

Реберця по-китайськи з смаженим рисом — страва, яке нескладно приготувати в домашніх умовах, проте за смаком воно не поступається страві з хорошого китайського ресторану. опис приготування: Реберця по-китайськи з смаженим рисом — це ніяке не традиційне китайське блюдо, це всього лише моя кулін...

Салат з двох видів капусти і огірків

Салат з двох видів капусти і огірків

Салат з капусти і огірків — швидкий, простий в приготуванні і досить смачний овочевий салат, який відмінно йде як гарнір до м'яса, і до себе, без нічого, теж хороший. опис приготування: Я обожнюю капусту, проте не люблю піддавати її будь-якої термальній обробці. Як на мене, свіжа капуста набаг...

Ростбіф з мармурової яловичини

Ростбіф з мармурової яловичини

Добре приготовлений ростбіф з мармурової яловичини може стати справжньою окрасою будь-якого столу, навіть святкового. Готується м'ясо в духовці за особливим рецептом і має невеликий секрет… опис приготування: Існує кілька секретів приготування соковитого м'яса. Такий ростбіф з мармурової ялови...

Салат з яловичини з омлетом

Салат з яловичини з омлетом

Дуже смачний і ситний салат. Може як головним блюдом на столі, так і хорошим доповненням до святкового меню. кількість порцій: 6-8 яловичини— 500 грам цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики оливкова олія— За смаком молока— 1/2 склянки яйця— 3 штуки борошна— 1 Ст. ложка вершкове масло— За смаком х...

Салат зі свіжої капусти

Салат зі свіжої капусти

Салат зі свіжої капусти — прекрасний варіант для легкого перекусу або доповненню до основному страви. Готується швидко і просто, виходить пісним і легкозасвоюваним. Сироедческій салат. опис приготування: Салат зі свіжої капусти — чи не найпопулярніший гарнір до котлет в простих столових. В дій...

Салат з рибою і грибами «Поморський»

Салат з рибою і грибами «Поморський»

Відмінний і дуже смачний салат! всього 4 інгредієнта, ніяких консервантів - і смачний салат на столі! Салат листковий і дуже простий у приготуванні. Всім раджу приготувати і урізноманітнити стіл! опис приготування: Основа салату - відварна риба. Риба може бути будь-яка на ваш смак. Наступним ш...

Салат Царський

Салат Царський

Геніальний і одночасно простий рецепт салату Царський дозволить приготувати вам дійсно по-царськи смачний і розкішний салат, який буде не соромно поставити на стіл для дорогих гостей. опис приготування: розповідаю, як приготувати салат "; Царський ";, щоб їдці були в захваті: 1. Кальмари відва...

Рецепт «горішків» з вареним згущеним молоком

Рецепт «горішків» з вареним згущеним молоком

Давайте разом пригадаємо популярний рецепт «Орєшков» з вареним згущеним молоком, що так полюбилися всім дітям. Ви можете зробити велику порцію, якої вистачить на всю дітвору. Відмінний і смачний десерт. опис приготування: Для приготування «Орєшков» потрібна спеціальна сковорідка або формочки. ...

Салат «Жозефіна»

Салат «Жозефіна»

Дуже смачний і ситний салат з доступних продуктів. Приготуйте його до вечері або прикрасьте їм будь-який святковий стіл. опис приготування: Приготувати салат "; Жозефіна" досить просто, а інгредієнти прості і майже завжди є під рукою. Салат виходить поживний і дуже смачний — відмінне різномані...

Рулет з грибами і спагетті

Рулет з грибами і спагетті

Рулет з грибами і спагетті. Сподобалося мені це блюдо, воно смачне і ситне, з ніжною текстурою. І готується швидко з доступних інгредієнтів, що дуже радує. опис приготування: Рулетное основа готується з яєць з майонезом, хоча майонез можна вільно замінити на сметану або вершки, буде той же ефе...

Салат з червоною рибою

Салат з червоною рибою

Салат з червоною рибою — це дуже легкий, дієтичний салат, приготувати який не складніше, ніж зробити бутерброд. Простий рецепт салату з червоною рибою допоможе вам приготувати салат за пару хвилин! опис приготування: У теплу пору року салат з червоною рибою — він і готується дуже легко і швидк...

Рибка з манго

Рибка з манго

Додати трохи екзотики здавалося б до звичного страві і смачна страва вже у вас на столі. При цьому мінімум витрат і зусиль. кількість порцій: 2 філе риби— 300 грам(будь-який на свій смак) борошно— 3 Ст. ложки манго— 1 штука мед— 1 Ст. ложка Вершкове масло— 30 грам сіль,перець,базилік— 1/4 чайни...

Салат «Біла ніч»

Салат «Біла ніч»

Вашій увазі пропонується ситне і дуже смачна страва з вельми романтичною назвою — салат "; Біла ніч ";. опис приготування: Салат "; Біла ніч" — це дуже ситне і смачне блюдо. Його можна приготувати не тільки на обід або вечерю, але і на святковий стіл. гриби мариновані— 200 грам цибулина— 2 ш...

Пиріг з нектаринами

Пиріг з нектаринами

Рецепт приготування пирога з коричневим маслом, нектаринами і посипанням з цукру і кориці. Коричневе масло надає цьому пирогу приємний горіховий присмак. кількість порцій: 8-10 вершкове масло несолоне— 0,75 склянки мука— 1,5 склянки розпушувач— 2 чайних ложки запашний перець— 1 щіпка цукор— 1 С...

Риба по-сичуаньської

Риба по-сичуаньської

Сичуаньськая кухня вважається однією з чотирьох головних кулінарних шкіл Китаю. Простий рецепт риби по-сичуаньської дасть вам можливість познайомитися з цією гастрономічними традиціями цього міста! опис приготування: Кухня Сичуані широко відома своїми багатими гастрономічними традиціями далеко...

Салат з artishokami, пастою і помідорами

Салат з artishokami, пастою і помідорами

салат підготовка Рецепт з artishokami, пастою, помідорами, квасолею і сиром фета. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 1 хвилину менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати сушені помідори і варити до м'якості, поки макарони не буду...